- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Δωρεάν μονοήμερες εκδρομές για τα 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Tρίτης Ηλικίας, αλλά και στο πλαίσιο των προσπαθειών του να ενισχύσει με κάθε τρόπο την κοινωνική του πολιτική και να αναβαθμίσει τα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης της πόλης.

DSC_0142O Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης συνόδευσε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας, στο «Ράντζο», όπου και φιλοξενήθηκαν και απόλαυσαν πλούσιο μπουφέ,  ζωντανή μουσική και συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

IMG_7873«Δέσμευση προεκλογική της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την κοινωνική πολιτική, ήταν η αναβάθμιση των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της πόλης μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης και συνέχισε: «Στο κομμάτι αυτό, πιστεύω ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Είναι σημαντικό που μπορούμε και πραγματοποιούμε τις εκδρομές και τις επισκέψεις, όπως στο Σοφικό Κορινθίας, με συνολική συμμετοχή των μελών μας πάνω από 1.300  άτομα, γιατί ξέρουμε ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι για πολλούς ηλικιωμένους, η μόνη διέξοδος για χαρά και ψυχαγωγία». 

 

- Διαφήμιση -