- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μόνο το όνομα του εστιατορίου θυμίζει συνειρμικά το καλοκαίρι, τις ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα νησί, δίπλα στη θάλασσα και τους ψαρομεζέδες που γεμίζουν τον ουρανίσκο με γεύσεις και αλμύρα.

Η «Νήσος» έχει αράξει εδώ και ένα χρόνο στη μαρίνα Φλοίσβου πλάι στα πολυτελή σκάφη και τα επιβλητικά ιστιοπλοϊκά που περιμένουν υπομονετικά να σηκώσουν τις άγκυρές τους για το επόμενο καλοκαιρινό ταξίδι.

Σαν γνήσιο «νησί» από το εσωτερικό του δεν θα μπορούσε να λείπει η διακόσμηση σε τόνους λευκούς και γαλάζιους που παραπέμπουν στο παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ. Οι ψάθινες καρέκλες, τα ξύλινα τραπέζια και τα φαναράκια που κρέμονται στους τοίχους, θυμίζουν τις παραδοσιακές αλλά πάντα κοσμοπολίτικες ταβέρνες των νησιών που τις «βρέχει» το κύμα.

nisos1

Αφού η απογευματινή βόλτα σας στον πεζόδρομο της Μαρίνας Φλοίσβου τελειώσει, η «Νήσος» είναι το καλύτερο σημείο για να παρατηρήσετε το ηλιοβασίλεμα που χάνεται ανάμεσα στα σκάφη και την ήρεμη θάλασσα τρώγοντας λαχταριστούς ψαρομεζέδες που έχουν αναμιχθεί με φρέσκα μυρωδικά, λαχανικά και μπαχαρικά.

Ο πλήρως ενημερωμένος κατάλογος του μαγαζιού περιλαμβάνει μια πληθώρα από θαλασσινά όπως: αχινοσαλάτα, χταποδάκι στα κάρβουνα, μύδια σαγανάκι γαρίδες όστρακα και πολλά ορεκτικά που συνοδεύουν απόλυτα το δροσερό ουζάκι και τη «φλογερή» ρακή. Η μυρωδιά από τις θαλασσινές μακαρονάδες και τους αχνιστούς μεζέδες κατακλύζει το μαγαζί από την είσοδο κιόλας, παρασύροντας τους θαμώνες σε ένα πρωτόγνωρο «ταξίδι γεύσεων».

makaronada

Ένα σύντομο ταξίδι στην «Νήσο» της παραλιακής Αττικής υπόσχεται να σας χαλαρώσει από την καθημερινή ρουτίνα, μέσα από τα άψογα εκτελεσμένα θαλασσινά πιάτα και τη μαγευτική θέα στην πιο όμορφη μαρίνα της παραλίας.

nisos2

- Διαφήμιση -