- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Παιδιά και γονείς πέρασαν ώρες χαλάρωσης, διασκέδασης και ξενοιασιάς στην ανακατασκευασμένη παιδική χαρά στην Κρώμνης και Ερμού, στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου μετά από πρωτοβουλία του Δήμου.

argiru1                                 
Η  Δημοτική αρχή του Γιάννη Κωνσταντάτου, με την ανάληψη των καθηκόντων της, ανέθεσε   σε τεχνική εταιρεία να φέρει έκθεση για τις παιδικές χαρές του δήµου, την ασφάλεια των οργάνων και τι πρέπει να γίνει. Η εικόνα της έκθεσης είναι τραγική αφού δείχνει τις παγίδες που υπάρχουν για τα παιδιά όπως ορίζει ο νόµος .

argiru4

Με µελέτη και πρόγραµµα άρχισαν να τις φτιάχνονται µία προς µία ώστε να τις πιστοποιηθούν. Έργο τεράστιο σε µέγεθος και κόστος γι αυτό κλήθηκαν ιδιώτες να υιοθετήσουν µια παιδική χαρά ώστε να βρεθούν πόροι για το πρόγραµµα αποκατάστασης.

Μετά  από τις απαραίτητες εργασίες ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε η παιδική χαρά στην Κρώµνης και Ερµούκαι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το Κλόουν ΚΙΚΟ – face painting – τον dj Aggelos ,χορό και τραγούδι καθώς µε πολλές εκπλήξεις και λιχουδιές για όλους.argiru9

argiru5

- Διαφήμιση -