- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ο παγκοσμίου φήμης παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού κ. Ντέιβιντ Ρίβερς βρίσκεται στον Πειραιά και επισκέπτεται σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης και Ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Φοίνικα και του Ατρομήτου και τους μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ.

Οι επισκέψεις του μασκετμπολίστα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής για τον αθλητισμό και επιτρέπει στα παιδιά να ακούσουν ποια θα ήταν τα οφέλη της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό, τι σημαίνει ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και τη σημασία έχει στη ζωή γενικότερα ο αθλητισμός.

«Είναι υπέροχο το αίσθημα να ξαναγυρίζω εδώ. Βρίσκομαι στον Πειραιά για να μιλήσω με τα παιδιά και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που έκανε πραγματικότητα την επίσκεψή μου. Είναι υπέροχο που μου δίνεται η ευκαιρία να ενθαρρύνω τα παιδιά να πιστέψουν και να κάνουν αληθινά τα όνειρά τους» δήλωσε ο κ. Ρίβερς με την άφιξή του στον Πειραιά.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κοντά μας τον Ντέιβιντ Ρίβερς», τόνισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι προσφέρει ο μπασκετμπολίστας στα παιδιά: «Μιλάει για τις εμπειρίες του, για τον Ολυμπιακό και μαθαίνει στα παιδιά στα μυστικά του μπάσκετ.  Χαιρόμαστε που γνωρίζει παιδιά από σχολεία και ομάδες της πόλης και μεταδίδει το πνεύμα του νικητή που είχε και ως παίκτης. Ο Ντέιβιντ Ρίβερς για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό είναι ένας μύθος. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν και να έχουν τέτοια πρότυπα. Στη ζωή χρειαζόμαστε πρότυπα».

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΝ. και Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης κ. Νίκος Γέμελος, δήλωσε: «Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έφερε στον Πειραιά τον Ντέιβιντ Ρίβερς, έναν μεγάλο παίκτη, ώστε να δουλέψει με μικρά παιδιά και να τους μιλήσει για τα οφέλη του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή που ο κόσμος ασχολείται με την επιβίωση, ο αθλητισμός είναι η μόνη λύση, την οποία αναλύει ο Ντέιβιντ Ρίβερς, μέσα από τις διαλέξεις του και μέσα από την προπόνηση στους αθλητές και τα παιδιά. Αυτοί οι αθλητές και αυτά τα παιδιά θα βοηθήσουν τον κόσμο και όλους τους Έλληνες να ξεπεράσουμε με το παιχνίδι και τον αθλητισμό την κρίση που έχει πλήξει την ελληνική οικογένεια».

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

- Διαφήμιση -