- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Το μηνιαίο αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ ή ειδάλλως πράκτορα 007 που σκοτώνει απροειδοποίητα (στον OTE TV), με την προβολή όλων των ταινιών του ήρωα και οι φήμες για παράνομη σχέση μεταξύ του Daniel Craig και της Monica Bellucci, πρωταγωνιστές στο «Spectre», που δεν έχει βγει ακόμη στους κινηματογράφους, αποτελούν θαυμάσια μέσα δημοσιότητας και προβολής.

Η 24η επίσημη περιπέτεια του 007 με το «Spectre» θα βγει σε λιγότερο από ένα μήνα στις αίθουσες όλου του κόσμου.

Η Monica Bellucci αν και σε κάποια ηλικία πια και μητέρα δύο παιδιών, παραμένει μια από τις πιο ωραίες γυναίκες-ηθοποιούς στον κόσμο. Ο Daniel Craig, από την πλευρά του θεωρείται ο καλύτερος «James Bond», αν και είχε να ανταγωνιστεί μεγάλα ονόματα και μια λαμπρή ιστορία και παρά τις… δημοσκοπήσεις: Τον Σον Κόνερι, τον Ρότζερ Μουρ, τον Πιρς Μπρόσναν, τον Τίμοθι Ντάλτον και τον Τζορτζ Λάζενμπι, που έπαιξε σε μόνο μια ταινία, το «On Her Majesty’s Secret Service».

Ο καλύτερος Bond

4.500 αναγνώστες της Sunday Times απάντησαν στη Sunday Times, για το ποια είναι η καλύτερη ταινία της σειράς «James Bond», ποιος είναι ο καλύτερος 007, ποιος ο καλύτερος κακός και ποιο το πιο σέξι κορίτσι του.

Καλύτερος Τζέιμς Μποντ ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά ο Σον Κόνερι (45.2%), δεύτερος ήρθε ο Ντάνιελ Κρεγκ με 34.7%, τρίτος ο Ρότζερ Μουρ με 9.3%, τέταρτος ο Πιρς Μπρόσναν με 7.1%, πέμπτος ο Τίμοθι Ντάλτον με 2.8% και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Τζορτζ Λάζενμπι (που έπαιξε σε μόνο μια ταινία, το «On Her Majesty’s Secret Service») με 0.9%.

Καλύτερη ταινία της σειράς αναδείχθηκε το «Skyfall» του Σαμ Μέντες (2012) με 17,3 % των ψήφων, που είναι το πιο εμπορικό φιλμ του 007 και το πιο εμπορικό φιλμ ever στο αγγλικό box-office. Ακολουθεί το «Casino Royale» (και πάλι με τον Ντάνιελ Κρεγκ) του 2006 με 15.1% και τρίτο ήρθε το «Goldfinger», το τρίτο φιλμ του Σον Κόνερι από το 1964.

Τα “παθιασμένα” φιλιά 

Βέβαια, το εμπορικό παιχνίδι ξέρουν οι ιθύνοντες της ταινίας να το παίζουν θαυμάσια. Έτσι οι φωτό με τα φιλιά μεταξύ του Daniel Craig και της Monica Bellucci άρχισαν να διαδίδονται με κινηματογραφική ταχύτητα, με αφορμή φήμες για παράνομη σχέση ανάμεσα στους δύο παντρεμένους ηθοποιούς.

9

2
4
Όλα άρχισαν όταν δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού «Novella 2000» «μιλούσε» για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο, που τώρα πια έγιναν ζευγάρι και στη ζωή. Το ειδύλλιό τους λένε ότι γεννήθηκε στη Ρώμη, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Spectre».

10

Φωτό όμως κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς άφθονες με την πανέμορφη 50χρονη Μόνικα Μπελούτσι, όπως κάποιες από το Παρίσι, στις οποίες εμφανίζεται  με ένα μαύρο κοστούμι, ένα εντελώς διάφανο πουκάμισο και μάλιστα… χωρίς στηθόδεσμο.

5

 

- Διαφήμιση -