- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Ένα πολύ ιδιαίτερο café-bar-restaurant ταράζει τα νερά στη Γλυφάδα. Το  Gazi College, όπως μαρτυρά και η ονομασία του, μεταφέρει την κουλτούρα από τα μαγαζιά της περιοχής του Γκάζι στα μέρη μας. Urban ατμόσφαιρα, παρεΐστικα τραπέζια, casual κόσμος, χορταστικά πιάτα, μεγάλες βιβλιοθήκες, απολαυστικά κοκτέιλ και υπέροχος καφές από μυρωδάτο και φρέσκο χαρμάνι αποτελούν το ιδιαίτερο σκηνικό του Gazi College.

unnamed-6-800x533Με το που μπαίνεις στο κατάστημα της Γλυφάδας, αντιλαμβάνεσαι ποιο θα είναι το νέο στέκι σου τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχεται. H διακόσμηση του μαγαζιού αποτελεί μια εναλλακτική ευχάριστη έκπληξη και μια απάντηση σε άλλα μαγαζιά, που αντιγράφουν το ένα το άλλο χωρίς καμία προσωπική παρέμβαση και προσωπικότητα.

2Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ζεστό χώρο που τον κοσμούν τεράστιες βιβλιοθήκες μέχρι το ταβάνι, με αληθινά βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε, κορύνες του μπόουλινγκ, παλιές γραφομηχανές, σημαίες της Μ. Βρετανίας στο πάτωμα, αναπαυτικούς καναπέδες, τραπέζια και για την πιο μεγάλη παρέα και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που μας μεταφέρουν στο Manchester της δεκαετίας του 70’.

Nr-152hggj-800x483Στο Gazi College μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας πίνοντας απολαυστικό καφεδάκι, με άρωμα που πλημμυρίζει το χώρο, αλλά και ολοκληρωμένο πρωινό που μπορείτε να διαλέξετε από τον κατάλογο ανάλογα με τα γούστα σας.

MW8A6535_800x533Υπό την επιμέλεια του Μιχάλη Φανερωμένου θα βρούμε λαχταριστά πιάτα για όλα τα γούστα. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα την «αμαρτωλή» τους πίτσα, που φτιάχνεται μπροστά σας, ζουμερά burger,  γαρίδες tempura,  πολύχρωμες σαλάτες, ζυμαρικά με τέσσερα τυριά,  υπέροχες κρέπες και πολλά άλλα σε ένα μακρύ menu με προτάσεις πρόκληση.

Η μουσική φυσικά είναι ανάλογη του χώρου και εναλλάσσεται ανάλογα με τις ώρες που περνούν. Μουσικές από όλο το κόσμο από πασίγνωστα αγαπημένα ή μοναδικά πρωτάκουστα κομμάτια υπό την επιμέλεια του dj mao.

Nr-108_1200x800-800x600Εκτός από τα κλασσικά ποτά, όπως whiskey και vodka, που σερβίρονται σε εξαιρετικές τιμές, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μπύρες και κρασί κάθε είδους. Ωστόσο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ιδιαίτερα και συναρπαστικά cocktails, που παρασκευάζονται υπό την επιμέλεια του Διονύση Πολλάτου. Αξίζει να δοκιμάσετε το “red lions”, το “dark and stormy #2″ και το «ιδιαίτερο» “chilly mojito”.

To κατάστημα της Γλυφάδας σας περιμένει στη Γρηγορίου Λαμπράκη 5, στη Γλυφάδα από τις 7 το πρωί, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όμορφες στιγμές για εσάς και την παρέα σας.

Σπύρος Μάρης 

 

- Διαφήμιση -