Ευρείας έκτασης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στην παραλιακή και σε κεντρικούς δρόμους των παραλιακών πόλεων, λόγω της διεξαγωγής του 33ου Αγώνα Δρόμου Υγείας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 αφορούν   στις λεωφόρους και οδούς των Δήμων Αργυρούπολης – Ελληνικού και Γλυφάδας από τις 09.30 έως 13.00 λόγω διεξαγωγής του 33ου Αγώνα Δρόμου Υγείας.

 

run1

 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι ρυθμίσεις θα αφορούν:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από την είσοδο – έξοδο του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά μέχρι την οδό Ευρυάλης.
  • Οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

run

 

Στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2.000 δρομείς για τα 10χιλιόμετρα , αλλά και πάνω από 500 παιδιά για τον αγώνα των 2 χιλιομέτρων .

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό.

 

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

 

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία.

Όριο Συμμετοχών: 2.000

Κόστος Συμμετοχής:

Απλό Πακέτο: 10 €
Πλήρες πακέτο (Τεχνικό T-Shirt):15 €

Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφορά σε άλλον της συμμετοχής.

 

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Νοεμβρίου στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Περίοδος Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών λήγει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Ο Αγώνας έχει όριο 2000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές.

 

Παράλληλοι αγώνες: Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά

Ώρα εκκίνησης: 10:05 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 16 ετών , οι οποίοι θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσα παιδιά τερματίσουν το θα τους δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 7, 8-10, 11-13, 14-16.
Σε όλους τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφορά σε άλλον της συμμετοχής.

Όριο Συμμετοχών: 500

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00, στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α).

 

 

Τρέξε στους πιο γρήγορους αγώνες τις Αθήνας και κέρδισε!