- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Αν και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας είναι πολύ σπάνιο να αμφισβητήσεις την καλή θέληση των ανθρώπων που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία τους, κάποια περιστατικά μπορεί να σε κάνουν δύσπιστο…

Βέβαια, το να είσαι εθελοντής σε μια εκκλησία και να μαζεύεις με το γνωστό καλαθάκι χρήματα από τους πιστούς προς ενίσχυση του έργου της, “για την αποπεράτωση του ναού μας” όπως γράφεται ή λέγεται χαρακτηριστικά στις περισσότερες των περιπτώσεων, αποτελεί και ένα ερέθισμα για να αποδείξεις πως η πίστη σου είναι πάνω από τις ανάγκες σου.

Κάποιες φορές, όμως, φαίνεται πως είναι κάπως δύσκολο να ανταπεξέλθεις του… πειρασμού.

Γι’ αυτό και κάποιοι αποφασίζουν να ακροβατήσουν ανάμεσα στην επιμέλεια του να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και στην… απάτη.

Η κάμερα ασφαλείας, δυστυχώς ως αμέτοχος σε κρίσεις καταγραφέας πράξεων και παραλείψεων πιστών και ανθρώπων της εκκλησίας, “συνέλαβε” εθελοντή να βάζει το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι…

Το περιστατικό συνέβη σε καθολική εκκλησία στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή τον Condis, που έβαλε χέρι στις δωρεές των πιστών, τις οποίες είχε μαζέψει σε καλαθάκι. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να συλληφθεί από αστυνομικούς.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 349 δολάρια.

- Διαφήμιση -