- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται για άλλη μια φορά στο μεγάλο ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων που θα γίνει το Σάββατο. Ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουν εναγωνίως οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ολόκληρη τη χρονιά και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το παρακολουθήσουν με τους αγαπημένους τους φίλους, ομοϊδεάτες και αντιπάλους.

Μετά από έναν τέτοιο αγώνα όμως, η παρέα ποτέ δεν… χαλάει νωρίς!

Τι καλύτερο, λοιπόν, για κανένα τσιπουράκι για το τρίτο ημίχρονο του αγώνα; Το ερώτημα πάντα είναι το πού…

Οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων τουλάχιστον έχουν μια από τις πλέον εγγυημένες λύσεις…

alimanaki

Το όνομα αυτού «Αλιμανάκι». Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μουσικά μεζεδοπωλεία των Νοτίων Προαστίων.

Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από τους ιδιοκτήτες του που έχουν ιδιαίτερες επιρροές από την περιοχή του Πήλιου και του Βόλου. Περιοχές που αν μη τι άλλο έχουν τεράστια παράδοση στο καλό τσίπουρο και στους εκλεκτούς μεζέδες.

2

Σε έναν απλό, λιτό μα πολύ ζεστό χώρο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια τεράστια συλλογή από τσίπουρο από κάθε περιοχή της χώρας, μεγάλη ποικιλία σε ούζο, θεσπέσιο κρασί και το μεγάλο ατού του καταστήματος, το φημισμένο σπιτικό του ρακόμελο.

filename-kotosalata-jpg

Τα πιάτα του καταστήματος δημιουργούνται πάντα με φρέσκα υλικά αλλά και με πολύ μεράκι από τους νεαρούς σεφ. Το κοτόπουλο με σάλτσα μαστίχα, το χταπόδι με τη λιαστή ντομάτα το μαστέλο χαλούμι, η κοτοσαλάτα, τα καλαμαράκια με πάπρικα, το λουκάνικο chorizo, ο παραδοσιακός Θρακιώτικος καβουρμάς, το αγριογούρουνο Πηλίου με μέλι, τα μοσχαρίσια φιλετάκια αλλά και πολλά άλλα, δένουν αρμονικά έναν ελκυστικό κατάλογο γεμάτο εντάσεις.

Alimanaki2-312x417

Τα Παρασκευο-Σάββατα και τα μεσημέρια της Κυριακής τα όργανα έχουν την τιμητική τους με παλιά λαϊκά τραγούδια αλλά και ρεμπέτικα, που ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Το μεζεδοπωλείο «Αλιμανάκι» θα το βρείτε Γρηγορίου Αυξεντίου 13, στη περιοχή του Αλίμου.

Καλό ντέρμπι να έχουμε και μετά τσιπουροκατάσταση…

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -