- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Στη νοτιοδυτική πλευρά της Αττικής, στον Πειραιά, ξεπροβάλλει γραφική και καταγάλανη η μαρίνα Ζέας.

Ολόκληρη η μαρίνα απλώνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων, όπου έχουν ανοικοδομηθεί σύγχρονες εγκαταστάσεις, εστιατόρια και all-day bars που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Φυσικά, η μαρίνα εκτός από τους χώρους διασκέδασης φιλοξενεί σκάφη, πολυτελή γιοτ και ιστιοπλοϊκά, αποτελώντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του γιώτινγκ. Την καλοκαιρινή περίοδο ειδικά το λιμάνι Ζέας γεμίζει με πάνω από 670 σκάφη που φέρουν τόσο ελληνικές όσο και εξωτικές σημαίες.

marina

Η τουριστική ανάπτυξη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε την αφορμή για το άνοιγμα πολλών νέων, mainstream και σύγχρονων μαγαζιών, τα οποία υποδέχονται όσους θέλουν να πιουν καφέ παρατηρώντας τη θάλασσα ή όσους θέλουν να απολαύσουν λαχταριστά πιάτα υπό τον ήχο του παφλασμού του κύματος.

Ένα τέτοιο πολυτελές και ευρύχωρο Restaurant- Café που ανήκει στην πιάτσα των hot spot της μαρίνας, είναι η «Πισίνα». Η πεντακάθαρη και επιβλητική πισίνα μεγάλων διαστάσεων στο κέντρο του μαγαζιού προσελκύει το βλέμμα και δημιουργεί μια χροιά πολυτέλειας στους επισκέπτες που απολαμβάνουν τον καφέ ή την ηλιοθεραπεία τους. Περιμετρικά της πισίνας ο χώρος είναι διακοσμημένος με τραπέζια και αναμμένα φανάρια, τα οποία δημιουργούν χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

pisina2

Επιπλέον για περισσότερη από μια δεκαετία, η «Πισίνα» αποτελεί σταθερή αξία για όσους θέλουν να απολαύσουν εμπνευσμένα πιάτα από κορυφαίους σεφ της ελληνικής και ξένης γαστρονομίας. Το βράδυ όταν τα φώτα χαμηλώνουν και η mainstream μουσική μπλέκεται με τους ήχους της θάλασσας, η «Πισίνα» σερβίρει πρωτότυπα, δροσερά κοκτέιλ, τα οποία απογειώνουν το όμορφο σκηνικό πλάι στη μαρίνα Ζέας.

Ένα ξεχωριστό μαγαζί και τα στέκια με σύγχρονες προδιαγραφές αποτελούν ένα ακόμα λόγο για να κατηφορίσετε στον Πειραιά και να συνδυάσετε τη διασκέδασή σας με μια βόλτα δίπλα στα πολυτελή πλεούμενα που βρίσκονται αραγμένα στη μαρίνα Ζέας.

pisina23

- Διαφήμιση -