- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα δημοψηφίσματα αποτελούν θεμέλιο της Δημοκρατίας και οι ταινίες πορνό «βοήθημα» στο οποίο όπως φαίνεται προστρέχουν εκατομμύρια Αμερικανοί.

Πρέπει ή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν προφυλακτικά οι «ηθοποιοί» στη διάρκεια των γυρισμάτων πορνό ταινιών;

Αυτό το ακανθώδες ερώτημα θα τεθεί στους κατοίκους της Καλιφόρνια, καθώς γύρω στους 550.000 ανθρώπους υπέγραψαν υπόμνημα και ανάγκασαν τις αρχές να γίνει σχετική ψηφοφορία, η οποία και θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2016.

profylaktika10Αν οι κάλπες βγάλουν ναι, τότε το σχετικό μέτρο, που ισχύει ήδη από το 2012 στο Λος Άντζελες, οι παραγωγοί των πορνό ταινιών θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν εμβολιασμούς και εξετάσεις για τα αφροδίσια νοσήματα ανδρών και γυναικών που συμμετέχουν στα γυρίσματα. Παράλληλη, θεωρείται πως με αυτόν τον τρόπο θα ενθαρρυνθεί το κοινό αυτών των ταινιών να φροντίζει και για το δικό του ασφαλές σεξ.

«Η κυριότερη οδός από την οποία μαθαίνουν το σεξ οι νέοι είναι το ίντερνετ», είπε με δηλώσεις του στην Washington Times ο πρόεδρος του Ιδρύματος «AIDS Healthcare», Μάικλ Βάινστάιν, ο οποίος ανέφερε πως στις ταινίες πορνό, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι που κάνουν πραγματικό σεξ: «Ανταλλάσουν πραγματικές ασθένειες και το κοινό το γνωρίζει. Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ»…

- Διαφήμιση -