- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια το “Mosaiko” έχει καταφέρει να φέρει ένα εναλλακτικό αέρα στο “prestige” της Γλυφάδας, πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο Café-Cocktail Bar που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή, χάρη στο εναλλακτικό του ύφος, τη «Λονδρέζικη» ατμόσφαιρά του και φυσικά την πιο «cool» στάση του που τόσο λείπει από την περιοχή.

Mosaiko-2

Υπό τους ήχους pop, rock, indie, alternative αλλά και πολλά άλλα παρακλάδια της πιο «σκληρής» μουσικής, οι πιο «rock» κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων δεν έχουν κανένα λόγο να ξενιτεύονται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σίγουρα το «Mosaiko» έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει το νέο τους στέκι.

Το “Mosaiko” άνετα κάποιος θα μπορούσε να το παρομοιάσει με τα αντίστοιχα εναλλακτικά bar του Λονδίνου της δεκαετίας του 70′ και του 80′. Με την πρώτη είσοδο στο χώρο το μάτι εστιάζει στην επιβλητική ξύλινη μπάρα που είναι φτιαγμένη πάνω σε μπετό.

Amorgianou-673_54_990x660

Στους τοίχους από μπετό οι εμβληματικές φιγούρες των θρυλικών Rolling stones και ένα εξαιρετικό κολάζ του David Bowie, του Jimmy Hendrix, τους Beatles και τον «ιδιαίτερο» Iggy Pop, σε συνδυασμό με το ρετρό στυλ των τραπεζιών και των φωτιστικών, χαρίζουν ένα μοναδικό rock τόνο στο χώρο.

Καθημερινά γνωστοί διαφορετικοί παραγωγοί και Djs αναλαμβάνουν τα decks στο «Mosaiko» και χαρίζουν μοναδικές ξέφρενες βραδιές στους θαμώνες του μαγαζιού.

a6af2b9382fb1536a64e71d7d1435876

Φυσικά η μεγάλη ποικιλία στην κάβα δίνει και παίρνει, με άφθονη μπύρα, καλής ποιότητας ποτά και εκπληκτικά γευστικά κοκτέιλ που παραπέμπουν απόλυτα στους ήχους της μουσικής.

Μια εξαιρετική πρόταση λοιπόν για το Σαββατοκύριακο για όσους από εσάς ζητάτε κάτι το διαφορετικό.

Το «Mosaiko» θα το βρείτε Λαοδίκης 30, στη Γλυφάδα.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -