- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Όσο χειμωνιάζει και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αυξάνεται και η επιθυμία μας για ζεστά και παρεΐστικα στέκια, που θα φιλοξενήσουν τις κρύες εξόδους μας.

Ένα από αυτά είναι και το ιδιαίτερο εναλλακτικό café-bar «Μπαραλλού» στην περιοχή της Αργυρούπολης. Αυτό το μαγαζί δεν θυμίζει σε τίποτα την πλειονότητα άλλων τετριμμένων πια café bar, καθώς η μοναδική ατμόσφαιρά του σε «αγκαλιάζει» από την πρώτη κιόλας στιγμή, δημιουργώντας σου μια αίσθηση ότι έχεις ξανάρθει πολλές φορές.

barallou1

Με λίγα λόγια είναι από τα στέκια που λες απλά «είναι το στέκι που θα ήθελε κάθε παρέα»…

Σε κάθε γωνία του «Μπαραλλού» θα βρεις και ένα διαφορετικό concept, ωστόσο όλα δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους που δύσκολα το αντιλαμβάνεται κανείς από τη πρώτη ματιά.

Στη διακόσμηση που είναι «ψαγμένη» και με πολύ γούστο, κυριαρχούν τα χρώματα του γκρι, του καφέ και του μαύρου, με διάφορες χρωματικές πινελιές που μπορούν να ανεβάσουν κάθε διάθεση.

Τραπέζια με ντεκόρ από αποκόμματα παλιών εφημερίδων, old school καρέκλες, πίνακες μοντέρνας ζωγραφικής στους τοίχους και διάφορα άλλα «όμορφα», στολίζουν τον χώρο με απόλυτη μαεστρία.

Η κάβα του «Μπαραλλού» εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς εκτός από τα κλασσικά ποτά, σε αυτό θα βρείτε 40 διαφορετικά είδη μπύρας, εξαιρετικό χύμα ρακόμελο και οινόμελο καθώς και άλλα  υπέροχα γευστικά κοκτέιλ.

Συντροφιά θα σας κρατήσουν υπέροχες μουσικές της funk, της rock, της jazz, του swing και της reggae, ενώ πολύ συχνά διοργανώνονται ζωντανές εμφανίσεις από διάφορα γκρουπάκια που ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Στο «Μπαραλλού» μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί, πίνοντας καφεδάκι, ενώ τις μεσημεριανές ώρες μπορείτε να απολαύσετε νόστιμες λιχουδιές από ένα αρκετά ενδιαφέρον μενού.

Ακόμη, το κατάστημα μπορείτε να το βρείτε ανοικτό από τις 10.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. στη Μ. Γερουλάνου 115 & Ελ. Βενιζέλου, στην Αργυρούπολη.

- Διαφήμιση -