- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 συγκινούσε ανδρικό και γυναικείο κοινό όντας ένα πανέμορφο μοντέλο. Χρόνια μετά η Kate Moss, 41χρονη πλέον παραμένει πανέμορφη αλλά και με χαραγμένες επάνω της τις εμπειρίες από τις πολλαπλές καταχρήσεις.

Από τα 14 της χρόνια ήταν το κακό κορίτσι. Έπινε, σύχναζε σε συνοικιακές παμπ, γλένταγε σε σχολικά πάρτι. Στη βιογραφία της «Champagne Supernova», που υπέγραψε η Μορίν Κάλαχαν, εμφανίζεται σχεδόν αλκοολική, ακριβώς τη δεκαετία του ’90 που έχει ήδη αποκτήσει μια τεράστια φήμη. Έπινε ατέλειωτα, μεθούσε και κοιμόταν ακόμη και δύο συνεχόμενες ημέρες.

5Το 1994 η γνωριμία της με τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος ξοδευόταν αναλόγως, τη διέλυσε κυριολεκτικά. Όταν εκείνος το 1996 την εγκατέλειψε η Kate Moss το έριξε στα ναρκωτικά.

Το άλλοτε supemodel δείχνει ήδη σημάδια κούρασης. Δίπλα στη φίλη της Cara Delevingne, αν και παραμένει πανέμορφη, δείχνει «σπασμένη», με ρυτίδες γύρω από τα μάτια και μια εμφανή αδιόρατη μελαγχολία.

3

Τώρα λένε πως συμμετέχει σε μια μικρή σκηνή στην ταινία «Absolutely Fabulous». Σε αυτήν βγαίνει από τον Τάμεση φορώντας ένα μακρύ κλειστό έως το λαιμό πράσινο φόρεμα, καπνίζοντας και πίνοντας σαμπάνια.

Σαν να έπαιζε, είπαν, μια ακόμη σκηνή από τη γεμάτη φθαρμένα φτιασίδια ζωή της. 

ImageHandler

 

 

 

 

- Διαφήμιση -