- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το 15ο σαλόνι-θεσμός του γιώτινγκ EAST MED YACHT SHOW 2016, που θα διεξαχθεί 13 με 18 Μαϊου του 2016 στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά, έχει στόχο να προβάλλει τον θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα και να τον αναδείξει ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.

Στο πλαίσιο του Show γίνεται προσθάθεια, ώστε να διερευνηθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στους επαγγελματίες του yachting και να αναπτυχθεί μια νέα πιο εκτεταμένη και αποτελεσματική  δικτύωση μεταξύ τους.

1Το σαλόνι, που αποτελεί πια θεσμό για το επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τoν Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ).

Μαζί τους συνεργάζονται ο Σύνδεσμος των Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Μέχρι τώρα δε το σαλόνι έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT), ο Δήμος Πειραιά και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Χορηγός του 15ου East Med Yacht Show είναι η «Μαρίνα Ζέας» Α.Ε.

 

- Διαφήμιση -