- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Καφές η πιο αγαπημένη μας συνήθεια, που στις πανέμορφες  παραλιακές πόλεις και στα στέκια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στις μοναδικές ακτές της Αττικής, προσλαμβάνει διαστάσεις μοναδικής απόλαυσης και «ιεροτελεστίας».

Καφές: ελληνικός, espresso, στιγμιαίος, φίλτρου… Όποιον και να διαλέξεις, κουβαλάει τη δική του ιστορία, τη δική του απόλαυση, τους δικούς του δεσμούς με τις παρέες και την καθημερινότητα.

Ο καφές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει τα δικά του μυστικά και κυρίως τον δικό του τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος.

Τα μυστικά του καφέ περνούν πλέον μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και εκπαίδευσης σε πραγματικούς χώρους εργασίας, στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, το οποίο δρομολόγησε ένα νέο εκπαιδευτικό κύκλο σπουδών για επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης-διασκέδασης και καφεστίασηςBarista, Bartender.

Το Attica Coast (www.atticacoast.gr) διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και on line ψηφοφορία σε συνεργασία με το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, για τον καφέ, «την αγαπημένη μας συνήθεια». Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού (κατόπιν κλήρωσης) θα κερδίσει ένα επαγγελματικό σεμινάριο για Barrista από το ΚΕΑΣ Ξυνή Γλυφάδας, ενώ άλλοι δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν έκπτωση 25% στα δίδακτρα. Η ψηφοφορία λήγει τα μεσάνυχτα της 30ης Νοεμβρίου 2015.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2015 και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου ξεκινάει δωρεάν το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών και «μπαίνει» στο εργαστήριο.

 

Ψηφίστε  το αγαπημένο σας ρόφημα:

α) Ελληνικός,

β)Espresso,

γ) Στιγμιαίος,

δ) Φίλτρου.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και μπείτε στην κλήρωση, για να κερδίσετε ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Barista, προσφορά του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας. Φόρμα επικοινωνίας πατήστε εδώ.

 

kafes2

Μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και την εκπαίδευση σε πραγματικούς  χώρους εργασίας (Gazi College, Delmocca κά.) και δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίας, παρέχεται πλέον η δυνατότητα να γίνεις ένας επιτυχημένος Barista, Bartender και να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα με τη δυνατότητα συνεχούς επιμόρφωσης που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, δίνεται η ευκαιρία για συμμετοχή σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, όπως η HORECA και η ΕΞΠΟ ΤΡΟΦ , ενώ μοναδικά στα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης Βρετανικής Πιστοποίησης από τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποιήσεων NCFE , εξασφαλίζοντας έτσι μια σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Ψηφίστε εδώ, έως τις 30 Νοεμβρίου 2015, για τον αγαπημένο σας καφέ και μπείτε στην κλήρωση για το δωρεάν εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο για Barrista.

barista

 

- Διαφήμιση -