- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Την πρωτοποριακή έκθεση «DigitalRevolution» επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας επισκέφτηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Multimedia)» του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του Τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιώντων ΙΕΚ ΞΥΝΗ πραγματοποιήθηκε στα πλαίσιο της πλέον ποιοτικής κατάρτισής τους, με στόχο τη διεύρυνση των γνώσεων και την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών αναφορικά με το αντικείμενο των σπουδών τους.

digo

Η έκθεση «DigitalRevolution», η οποία φιλοξενείται στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, αποτελεί πραγματική επανάσταση, καθώς αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας από την εποχή του TimBurnersLee, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο εικαστικούς καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, αρχιτέκτονες, designers, μουσικούς και προγραμματιστές παιχνιδιών, που αξιοποιούν τα ψηφιακά μέσα.

digi5

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, συνοδευόμενοι από τον κ. Άγγελο Κοζαδίνο, Τομεάρχη Πληροφορικής, υποσχέθηκαν να πραγματοποιήσουν τη δική τους Ψηφιακή Επανάσταση, αφού ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, ως αυριανοί επιτυχημένοι επαγγελματίες στον κλάδο της Πληροφορικής.

- Διαφήμιση -