- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Θερμή ανταπόκριση από τους κατοίκους των τριών πόλεων Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και όχι μόνο είχε το Διήμερο Προσφοράς και Εθελοντισμού που διοργανώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βούλα.

Την πρώτη μέρα το σύνολο κλασικής μουσικής Quasi Quartetto πλημμύρισε την αίθουσα “Ιωνία” με χαρμόσυνες νότες Χριστουγέννων από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, ερμηνευμένες με ένα μοναδικό τρόπο. Τη σκυτάλη της εκδήλωσης πήρε η Χορωδία Βουλιαγμένης, σε μια εξαιρετική εμφάνιση, που ταξίδεψε τους θεατές στο χώρο και το χρόνο με τα παραδοσιακά κάλαντα από την ελληνική περιφέρεια, αλλά και τα κλασικά γιορτινά κομμάτια που με μεγάλη χάρη και πρωτοτυπία χάρισαν στους θεατές τα μέλη της χορωδίας.

Η Κυριακή ήταν ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά και την οικογένεια. Η παράσταση “Ο μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ” του Κάρολου Ντίκενς που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα, είχε απόλυτη επιτυχία, με την αίθουσα να γεμίζει ασφυκτικά με πάνω από 350 θεατές και τους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια ιστορία με διαχρονικό μήνυμα το οποίο σχετίζεται με την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Στη διάρκεια του διημέρου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα για τις ευπαθείς ομάδες της τοπικής κοινωνίας που δοκιμάζονται όλη αυτή την περίοδο και ειδικά τις ημέρες του χειμώνα.

Μετά από συμφωνία με τους επίσημους φορείς κοινωνικής πρόνοιας της περιοχής, εντός της εβδομάδας θα παραδοθούν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μαζί με την προσφορά 30 κιλών ζάχαρης που προσέφερε για το σκοπό αυτό το ζαχαροπλαστείο “1ο της Βάρης”. Στις 12 Ιανουαρίου 2016, όπως ζητήθηκε, θα γίνει η παράδοση όλων των ειδών ένδυσης που συγκεντρώθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Κιούκης, η τέως αντιδήμαρχος και νυν Δημοτική Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαρία Σίνα, η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας “Το Άργεννον» και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, Μαίρη Παπάζογλου, η σύζυγος του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ντίνα Κωνσταντέλλου και πολλοί άλλοι.

 

 

- Διαφήμιση -