- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υπέβαλαν αίτηση για τη χορήγηση Άδειας Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 350 MW. Η αίτηση κατατέθηκε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και συνοδεύεται από πλήρη φάκελο τεκμηρίωσης.

Η εν λόγω άδεια θα ισχύει για 20 έτη με δυνατότητα παράτασης σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ρ.Α.Ε.

Η στρατηγική επιλογή των Ελληνικών Ταχυδρομείων για την είσοδό τους στην αγορά ενέργειας, θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών σε ολόκληρη την επικράτεια στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των 1.500 ταχυδρομικών καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων που συνθέτουν το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο της χώρας.

Η είσοδος των ΕΛΤΑ στην αγορά ενέργειας επισφραγίζει την νέα εποχή των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποδεικνύουν εμπράκτως ότι μπορούν να ανταποκριθούν με συνέπεια στις ανάγκες της αγοράς, προς όφελος των καταναλωτών, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τον κοινωνικό τους ρόλο.

- Διαφήμιση -