- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η Γλυφάδα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ανοιχτά τα μαγαζιά και ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ώστε να τονωθεί και να ζωντανέψει η γλυφαδιώτικη αγορά.

Στη Γλυφάδα, για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνεται «Κόκκινη Νύχτα»!

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουν το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς μας δρόμους, με εκπλήξεις και χάπενινγκ! Μια πρωτοβουλία που θα ζωντανέψει τη γλυφαδιώτικη αγορά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση.

Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, τη φιλαρμονική & τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, κεράσματα ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.

Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 5 το απόγευμα, ενώ οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα αναλάβει πλήρως τη δαπάνη για αυτή την πρωτότυπη εορταστική βραδιά.

- Διαφήμιση -