- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Aυτά τα Χριστούγεννα θα ανάψει το πιο ξεχωριστό δέντρο της πόλης του Π. Φαλήρου. Θα στολιστεί με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα και θα ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Θα είναι μια μεγάλη γιορτή, στην οποία μας προσκαλούν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης ο οποίος συνεργάζεται με την ομάδα των εθελοντών του δήμου, όπου όπως και πέρσι κάθε καρδιά που ζωγραφίζει το παιδί ή μια τεράστια καρδιά από το σχολείο που εκπροσωπεί όλα τα παιδιά θα στολίσει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς και θα αντιστοιχεί σε προσφορά τροφίμων. Η κάθε τσάντα με τρόφιμα μετατρέπεται σε ένα στολίδι για το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το κάθε παιδί με την προσφορά του ή ανά τάξη σχολείου, θα τοποθετεί συμβολικά στο κλαδί του δέντρου μια καρδιά.

Η ποσότητα δεν έχει καμία σημασία! Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ποσότητα, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν και επιθυμούν.

Επειδή η προσφορά είναι γιορτή, φέτος θα γιορτάσουμε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με όμορφες δράσεις για παιδιά!

Ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί (η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 στον πολυχώρο του Δημαρχείου), με διαδραστικά παιχνίδια από την Πριγκίπισσα Τύχη, διασκεδαστές, παιδική χορωδία, μπαλέτο, ζωγράφους, μάγο, κατασκευές, face painting, ζεστό κακάο, σοκολάτες, θα συνθέσει ένα όμορφο πάζλ που θα καταλήξει στην τοποθέτηση των καρδιών από τα παιδιά και το Δήμαρχο της Πόλης μας, κο Διονύση Χατζηδάκη, στις 13.30.

Και μετά πάρτι με μουσική από dj και πολύ χορό.

Ας γεμίσουμε το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς με καρδιές στολίδια που θα χαρίσουν ζεστά πιάτα φαγητό σε συμπολίτες μας, που ίσως έχασαν την πίστη τους και το χαμόγελο τους και σταμάτησαν να πιστεύουν σε Χριστουγεννιάτικα θαύματα.

Το δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!

 

- Διαφήμιση -