- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με τις βαθιά ανθρωπιστικές φράσεις και συνάμα έντονα συμβολικές «Φιλία + Αγάπη + Σεβασμός= Παιδεία» και προκειμένου να συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και το εθελοντικό πρόγραμμα Best Buddies Ελλάδας, που εκπροσωπείται από την Tact Hellas, διοργανώνουν με την υποστήριξη του Attica Coast (www.atticacoast.gr) διάλεξη, με θέμα «Κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, το οποίο κάθε χρόνο στηρίζει ένθερμα με τις δράσεις του πλήθος ιδρυμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού -και κυρίως της νεολαίας- αναφορικά με τη βαρύτητα του εθελοντικού έργου για την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη ατόμων με σωματικές και πνευματικές αναπηρίες (ΑμεΑ).

70Χ100

Με τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδαςεγκαινιάζει μία ακόμα συνεργασία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την TACT HELLAS και τη ΜΚΟ Best Buddies Ελλάδας.

Το όραμα της Best Buddies Ελλάδας για τη δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου, που θα γεμίζει με χαρά τη ζωή ενός παιδιού ή νέου με νοητικές/αναπτυξιακές δυσκολίες, γίνεται ένα με το όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για δωρεάν εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά σε νέους κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερων τάξεων.

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων (Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου).

Υποστηρικτές: Attica Coast, New Deal, i247.gr, και τα Web Radios NgRadio και Fresh Radio.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, 210 9640117,www.iek-xini.edu.gr και στο fb: www.facebook.com/iekxini.

- Διαφήμιση -