- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Καφές η πιο αγαπημένη μας συνήθεια που στις πανέμορφες  παραλιακές πόλεις και στα στέκια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στις μοναδικές ακτές της Αττικής, προσλαμβάνει διαστάσεις μοναδικής απόλαυσης και «ιεροτελεστίας».

Καφές: ελληνικός, espresso, στιγμιαίος, φίλτρου… Όποιον και να διαλέξεις, κουβαλάει τη δική του ιστορία, τη δική του απόλαυση, τους δικούς του δεσμούς με τις παρέες και την καθημερινότητα.

Ο καφές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει τα δικά του μυστικά και κυρίως τον δικό του τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος.

Το Attica Coast (www.atticacoast.gr) διοργάνωσε μεγάλο διαγωνισμό και on line ψηφοφορία σε συνεργασία με το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, για τον καφέ, «την αγαπημένη μας συνήθεια». Ο διαγωνισμός έληξε τα μεσάνυχτα της 30ης Νοεμβρίου  Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2015 κέρδισε ένα επαγγελματικό σεμινάριο για Barrista από το ΚΕΑΣ Ξυνή Γλυφάδας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού , κατόπιν της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε είναι η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κάτοικος του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης και η οποία μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν το σεμινάριο BARRISTA στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Με βάση τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το είδος καφέ που αγαπάνε οι καταναλωτές ο espresso «πήρε κεφάλι» συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης του 58,2% , αμέσως μετά ο Ελληνικός με 22,3% και ο καφές φίλτρου με 19,5%

 

 

 

 

- Διαφήμιση -