- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη για τους άπορους συνανθρώπους μας που διαμένουν στο Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π., επέδειξε η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος».

Έπειτα από επικοινωνία της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρίας Κορίνας Λαουλάκου με τη Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» κα Αικατερίνη Παπαδοπούλου για τις ανάγκες του Χώρου Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά, προσφέρθηκαν είδη προσωπικής υγιεινής, οικιακής χρήσης καθώς και λευκά είδη.

Συγκεκριμένα στις 30-12-2015, παρελήφθησαν τα εξής είδη στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π.:

-Λευκά Είδη:  50 μαξιλάρια, 50 μαξιλαροθήκες, 30 μεγάλες πετσέτες, 30 μικρές πετσέτες.

-5 Μονά στρώματα

-Είδη Προσωπικής Υγιεινής: αφρόλουτρα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.

-Είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης:  υγρά πιάτων, υγρά για σφουγγάρισμα (γενικής  χρήσης), spray Dettol, χαρτιά υγείας, ρολά κουζίνας, σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό ρούχων.

paul1

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Η προσφορά της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» για τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στο Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά, αποτελεί μια πράξη αγάπης που συγκινεί. Σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης, όπου τα προβλήματα διαβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας αυξάνονται διαρκώς, είναι ενθαρρυντικό, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο να λαμβάνονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν επίκεντρο τη στήριξη στο συνάνθρωπο που η ζωή του έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους θαλπωρή, να νιώθουν πως βρίσκονται στο σπίτι τους, αλλά και να τους κατευθύνουμε με τη βοήθεια ειδικών,  στην ομαλή κοινωνικοποίηση τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κα Παπαδοπούλου για την πολύτιμή προσφορά της και πιστεύω πως η πράξη της θα βρει πολλούς μιμητές. Άλλωστε οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης».

 

 

- Διαφήμιση -