- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα νότια προάστια έρχονται και πάλι στην επικαιρότητα, χάρη σε εναλλακτικά μαγαζιά όπως το Spoiled στη Δάφνη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, 2109757386 ). Στο νέο κατάλογο του Γιώργου Καβακλή και του Κωνσταντίνου Καρατζόγλου «Cocktails and Thoughts», τα κοκτέιλ παρουσιάζονται ταξινομημένα σε μια από τις clever κατηγορίες Easy thoughts (long drinks ), Funny thoughts και Bizarre thoughts (με ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών ). Μιλώντας για ιδιαίτερες καταστάσεις, αξίζει να αναφέρουμε το Garage στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 2109945603 ).

garage

Ένα διαδραστικό meeting point με ξεχωριστή διακόσμηση από ντεπόζιτα και αξεσουάρ μηχανών που «το έχει» πολύ στα κλασικά κοκτέιλ και στα γευστικά τσιμπολογήματα. Για το φινάλε μεταφερόμαστε στη Νέα Σμύρνη όπου πριν από λίγο καιρό άνοιξε το Tailor Μade, αδερφάκι του γνωστού καφέ-μπαρ της Αγίας Ειρήνης, με μεγάλα ατού τον ταλαντούχο Τεό Σπυρόπουλο, τη σπάνια συλλογή σε spirits και τα άψογα κοκτέιλ.

smirni

 

 

Cocktail must

 

Tailor Made
Τεό Σπυρόπουλος
Negroni
Ένα twist στο θρυλικό κοκτέιλ που κλέβει τις εντυπώσεις. Το μυστικό της γευστικής επιτυχίας του έχει σίγουρα να κάνει με τη συμμετοχή του Pedro Himenez στα συστατικά.

Spoiled
Little Prince
Ανακαλύψτε το γευστικό μικρό πρίγκιπα που έρχεται σερβιρισμένος μέσα σε μια ξύλινη κασετίνα ομοίωμα του ομώνυμου βιβλίου!

 

ΠΗΓΗ /ΦΩΤΟ : www.athinorama.gr

- Διαφήμιση -