- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια παράσταση ευαισθησίας και ταυτόχρονα ενθάρρυνσης της δημιουργικότητας παιδιών με κινητικά προβλήματα ανεβαίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Ελληνικού –Αργυρούπολης.

proskp

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει την παράσταση:

  

ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ

την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 18.00μ.μ. στο  Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», Κύπρου 68 Πλατεία Δημαρχείου,Αργυρούπολη.

Η παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος Artability σε μια ανοιχτή προσπάθεια διασύνδεσης και επικοινωνίας των ατόμων με αναπηρία και της τοπικής κοινωνίας μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία και την θεραπευτική διάσταση της τέχνης ευρύτερα.

Με σύνθημα ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ το Artability απευθύνεται χωρίς διακρίσεις σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, με και χωρίς αναπηρία, αξιοποιώντας σημαντικές συνέργιες και δίκτυα με απώτερο στόχο την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και την γενικότερη αποδοχή και ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρίες.

Βασικό σημείο επαφής αναδεικνύεται το κοινό ενδιαφέρον για την καλλιτεχνική έκφραση και τον πολιτισμό ως μέσο άρσης των εμποδίων που στέκονται ανάμεσα στους ανθρώπους – θέση που υιοθετεί έμπρακτα ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

portaa1

 

 

 

- Διαφήμιση -