- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Αν ανήκετε σε αυτούς που γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου, θα ξέρετε καλά πως οι προηγούμενες μέρες είναι κάπως αγχωτικές, μιας και πρέπει να σκεφτείτε τι δώρο θα πάρετε στο έτερον σας ήμισυ.

Για τους άνδρες δεν είναι τόσο δύσκολο να βρουν δώρο στις συντρόφους τους, καθώς στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές, ειδικά για εκείνη τη μέρα. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει και για τις γυναίκες, οι οποίες «σπάνε» το κεφάλι τους να βρουν το κατάλληλο δώρο.

Για να μην σας «φάνε» οι δρόμοι και τα μαγαζιά για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, σας παρουσιάζουμε ιδέες, που μπορεί να σας βοηθήσουν:

Ακουστικά κεφαλής

Αν είναι από εκείνους που λατρεύουν τη μουσική, τότε ένα ζευγάρι ακουστικών κεφαλής αποτελεί μια υπέροχη ιδέα. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, και ανάλογα με το βαλάντιό σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο.

Θήκη για κινητό ή tablet

Οι άντρες συνηθίζουν να πετούν το κινητό ή το tablet τους από εδώ και από εκεί, χωρίς να προσέχουν. Αν του έχει πέσει πάνω από δέκα φορές ή έχει βρεθεί επάνω σε νερά, τότε η θήκη είναι το ιδανικό δώρο.

Γυαλιά ηλίου

Αυτό είναι ένα αξεσουάρ, που οι περισσότεροι εκτιμούν. Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα, από κλασικά μέχρι πιο μοντέρνα, ανάλογα με το στυλ του συντρόφου σας.

Κολονία

Η αλήθεια είναι πως είναι ένα κλασικό δώρο, ωστόσο, μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Μπορείτε να αγοράσετε την κολόνια που φοράει ή να τολμήσετε να επιλέξετε αυτή που αρέσει σε εσάς.

Παιχνίδι για το PlayStation

Ναι, μπορεί να σκέφτεστε πως σκάβετε τον ίδιο σας τον λάκκο, ωστόσο, φανταστείτε την χαρά του, όταν το ανοίξει και το δει. Αυτό που θα σκεφτεί είναι πως η κοπέλα του τον ξέρει τόσο καλά!

Σετ περιποίησης

Οπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες προσέχουν τον εαυτό τους. Οπότε ένα πολύ χρηστικό δώρο αποτελεί το σετ περιποίησης, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει κρέμα για μετά το ξύρισμα, σαπούνι, αποσμητικό, κρέμα ημέρας και νύχτας.

Πηγή : www.iefimerida.gr
- Διαφήμιση -