- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μακριά ακόμα, ωστόσο ο καιρός φαίνεται να είναι με το μέρος μας και να μας θυμίζει γλυκές καλοκαιρινές βραδιές. Και μεταξύ μας, καλοκαιρινή βραδιά χωρίς ένα καλό cocktail  δε λέει και πολύ…

Holy-Spirit

Μια πάρα πολύ καλή επιλογή σύμφωνα με τους «οπαδούς» του καλού cocktail είναι το “Holy Spirit” στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι που όμως όταν ο καιρός είναι καλός, μετατρέπει το φαρδύ πεζόδρομο που βρίσκεται σε ένα απέραντο party.

1534787_10204353908827106_8918334919868802889_o

Μοντέρνες γραμμές στη διακόσμηση,  μουσικές για όλα τα γούστα, πανέμορφες παρουσίες και φυσικά εκπληκτικά cocktails που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, το Holy Spirit γίνεται πόλος έλξης για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων.

holy_c

Αν  σας βγάλει ο δρόμος σας για το Ηοly Spirit, αξίζει να δοκιμάσετε cocktails όπως τα Hint of Botanicals, Los Poulos, The Italian Job, Moonshiners, Tony Montana, Fantastic Boyfriend, Gingeration, Apple Tziz, Zombie, καθώς και το «εκρηκτικό» Chameleon.

dimvergis-noupou-5021-5112

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας cocktail και σε πλαστικό ποτήρι και να το απολαύσετε βολτάροντας στην όμορφη γύρω περιοχή.

Το Holy Spirit μπορείτε να το βρείτε Λαοδίκης 41, στη Γλυφάδα.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -