- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα μικρό χωριό στην Ιταλία που ονομαζόταν «Soleto». Το «Soleto» ή αλλιώς το «Ηλιόλουστο» αλά ελληνικά, ήταν ένα πολυπολιτισμικό πάντρεμα μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων. ‘Ήταν, με άλλα λόγια, ένα αξιοθέατο γαστρονομικού τουρισμού.

H περιοχή της Γλυφάδας μπορεί να είναι περήφανη για πολλά μαγαζιά που φιλοξενεί, ωστόσο κάποια από αυτά ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, και αξίζει πραγματικά να έχουν σημαντική θέση στη καρδιά μας. Ένα από αυτά είναι και το all day café restaurant «Soleto» στην  Λαοδίκης 33-35.

image-1

Το Soleto θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη μεσαιωνική Ιταλία. Σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χώρο που θυμίζει βιομηχανικό αλλά ταυτόχρονα πολύ φιλικό, μπορείτε να απολαύσετε και τα τρία γεύματα της ημέρας από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 2.00 το βράδυ.

MG_3535-960x639

Με βάση το extra παρθένο ελαιόλαδο, τα βιολογικά αυγά και τα αγνά λαχανικά, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις ανάλογα τα γούστα σας. Στο Italian Room του Soleto, θα βιώσετε μια πρωτόγνωρη γαστρονομική ιταλική εμπειρία, με τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά και τις αυθεντικές ιταλικές πίτσες να έχουν τον πρώτο λόγο.

3924

Στην αίθουσα Kibo, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γιαπωνέζικα πιάτα και sushi που επιμελείται ο έμπειρος σεφ του καταστήματος. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα  χειροποίητο makimono, κόκκινο ριζότο με γαρίδες, ραβιόλια με θαλασσινά, βακαλάο μαριναρισμένο σε λευκή miso, και σολομός tartar.

new_kibo04

Φυσικά η κάβα του Soleto είναι φουλ εξοπλισμένη με διάφορες ετικέτες εκλεκτών κρασιών, θεσπέσιες μαργαρίτες, γευστικότατα κοκτέιλ, και κάθε είδος αλκοολούχου ποτού ή και μη.

Το Soleto είναι ένα restaurant που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -