- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Εδώ και πολλά χρόνια η Μεξικάνικη κουζίνα μετράει όλο και περισσότερους οπαδούς στη χώρα μας. Οι ποικίλες γεύσεις της, ο πολύχρωμος στολισμός των πιάτων της και τη ποικιλία των συστατικών και των καρυκευμάτων της, την καθιστούν μια από τις δημοφιλέστερες κουζίνες των ημερών μας.

Από το 1995 οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων ταξιδεύουν στο μακρινό Μεξικό χάρη στο all day Mexican restaurant cafe-bar «Amigos». Ο χώρος του καταστήματος είναι πραγματικά βγαλμένος από παλιά μεξικάνικη ταινία…

3-inner-dinning-area

Το ξύλο έχει τον πρώτο λόγο ενώ οι κάκτοι, τα μεξικάνικα μοτίβα, τα σομπρέρος και τα ιγκουάνα στολίζουν με μαεστρία το χώρο δημιουργώντας μια από τις πιο ζεστές γωνίες της περιοχής.

4-front-garden

Οι άνθρωποι του Amigos δίνουν τεράστια βάση στα αγνά υλικά, αλλά και στο τεράστιο μεράκι που κρύβουν οι αρχές της Μεξικανικής κουζίνας. Με βάση αυτά τα δύο δημιουργούν μοναδικές γεύσεις που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε όπως Fajitas, Street Tacos , Chili con carne, Tijuana Special, Burrito Frio Veggie, Chimichanga, Enchiladas, Camarones Con Chipotle, Amigos Bolognese, Del Amigos Ground Round αλλά και πολλά άλλα σε ένα δελεαστικό κατάλογο που δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

tacos_salad

Φυσικά αφού μιλάμε για Μεξικό, η τεκίλα έχει τον πρώτο λόγο. Στην tequilerias του Amigos θα βρείτε μια εθιστική λίστα από τεκίλες αλλά και πληθώρα απολαυστικών κοκτέιλ, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος bartender και Brand Ambassador της Jose Cuervo, Στέλιος Παπαδόπουλος.

8_tequileria

Τα special events δεν λείπουν από το Amigos αφού συχνά πυκνά διοργανώνονται ειδικές θεματικές βραδιές και «καυτά» parties που θα σας ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2007 το «αδερφάκι» του Amigos λειτουργεί και στη Νέα Σμύρνη.

Το Amigos μπορείτε να το βρείτε Κύπρου 65 στην περιοχή της Γλυφάδας.

Mi Casa es su Casa, Amigos!

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -