- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η παροχή υψηλών προδιαγραφών λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις , αποτελεί το σήμα κατατεθέν, του Λογιστικού/ Φοροτεχνικού Γραφείου Γεώργιος Νακάκης που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1993.

Διαθέτοντας έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που συνεχώς επιμορφώνεται, στις συνεχόμενες φορολογικές αλλαγές καθώς και στην συνεχώς ανανεούμενη  εργατική νομοθεσία, ώστε να μπορεί και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων γρήγορα και με ασφάλεια, με πολυετή εμπειρία στους τομείς των λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών, με σύγχρονο περιβάλλον και ανταγωνιστικές τιμές πρωτοπορούμε στο χώρο των λογιστικών γραφείων.

Το λογιστικό γραφείο του Γεωργίου Νακάκη  επίσης ειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε κατοίκους του εξωτερικού, έχοντας ειδική συνεργασία για τους κατοίκους του Καναδά με τον ορκωτό λογιστή στο Μόντρεαλ του Καναδά  κύριο James Kromida ( www.kromida.com,TEL. : (514) 747 3413 FAX : (514) 747 0799 e-mail:jamesk@kromida.com),  αναλαμβάνοντας την σύνταξη φορολογικών δηλώσεων για Έλληνες του Καναδά και διεκπεραιώνοντας διαφόρων ειδών υποθέσεις όπως αγορές, πωλήσεις και μεταβιβάσεις ακινήτων, κληρονομικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα κ.α. .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site www.nakakis.gr

Η καθημερινή προσπάθεια του γραφείου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τους πελάτες μας βασισμένη πάντα στη συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση του γραφείου και των συνεργατών μας.

 

 

 

Νακάκης Γεώργιος

Λογιστικές Φοροτεχνικές Λύσεις

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τήνου 1 Ηλιούπολη Τ.Κ. 16342

Τηλ: +30 2109966247 – 2109959709

Fax: +30 2109959298

e-mail: nakakis@otenet.gr

- Διαφήμιση -