- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

O καιρός ανοίγει σιγά σιγά και ήδη οι περισσότερες παρέες «ψάχνονται» για φρέσκο ψαράκι, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και αυθεντικό ούζο δίπλα στη θάλασσα.

Στον Πειραιά,  εδώ και τριάντα χρόνια η ψαροταβέρνα “Γιάννης” έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο χώρο. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με καταγωγή από την Σύμη με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση των πελατών της προσφέροντας τους ότι ποιο φρέσκο και ποιοτικό.

large_454_sfj

Παραδοσιακός και απλός χώρος, καθαρός, χωρίς περιττά μπιχλιμπίδια  και ανούσια φρου φρου κι αρώματα καθώς η συγκεκριμένη ψαροταβέρνα εστιάζει αποκλείστηκα στην άριστη ποιότητα του φαγητού, του ποτού και της εξυπηρέτησης των θαμώνων.

o-giannis

Αξίζει να δοκιμάσετε πεσκανδρίτσα ψητή, αχινόσουπα λεμονάτη, αστακομακαρονάδα ούζου λευκή, χταπόδι βραστό, σαρδέλες ψητές, γαρίδες σαγανάκι, χταπόδι στιφάδο, μυδοπίλαφο,  μπαρμπούνια τηγανητά και φυσικά την μεγάλη σπεσιαλιτέ του «Γιάννη»  Συμιακό γαριδάκι. Και επειδή σίγουρα θα θελήσετε να τα παραγγείλετε όλα, μπορείτε να πάρετε συμβουλές από τον ίδιο τον κ. Γιάννη…

giannis-1-2

Το φαγητό σας μπορείτε να το συντροφεύσετε με πολύ καλό κρασί χύμα λευκό και ροζέ, τσίπουρο και φυσικά ούζο.

Η ψαροταβέρνα “Γιάννης” βρίσκεται στη Λεωφόρο Χατζηκυριακού 107
στον Πειραιά.

Σπύρος Μάρης

 

- Διαφήμιση -