- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με μεγάλη επιτυχία , για την αντρική ομάδα του Γ.Σ.ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και την γυναικεία του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006  , ολοκληρώθηκε  , στο Σ.Ε.Φ. , το περασμένο Σαββατοκύριακο , οι αγώνες  μπαράζ της Α1 και Α ναπτυξιακά πρωταθλήματ πραγματοποιηθήκανε σε ολόκληρη τη χώρα στο ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ για Π Εθνικής κατηγορίας .

Η αντρική ομάδα , αποτελούμενη από τους παίκτες ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗ ,ΔΑΜΙΑΝΗ και ΖΩΝΙΟ , που έδινε αγώνες μπαράζ για να παραμείνει στην Α1 εθνική κατηγορία κατάφερε να νικήσει τον Α.Σ.ΙΦΙΤΟ με 4-2 , τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με 4-1 και τον Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ επίσης με 4-1 και έτσι και την επόμενη αθλητική χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

kata

Ο νεαρός αθλητής ΔΑΜΙΑΝΗΣ που αγωνιζότανε  στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στο ΙΣΡΑΗΛ ,τα κατάφερε τελικά να επιστρέψει έγκαιρα στην Ελλάδα και έτσι βοήθησε σημαντικά στις νίκες της ομάδας.

Τα μικρά κορίτσια του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 που πάιζανε επίσης μπαράζ για την άνοδο τους από την Α2 στην Α1 κατηγορία τα καταφέρανε εξίσου καλά και με δύο νίκες (4-1 επί του ΤΕΛΑΜΩΝΑ και 4-2 επί του ΤΑΥΡΟΥ ) και μία ήττα με 4-3 από τα ΤΑΤΑΥΛΑ εξασφαλήσανε την άνοδο τους  επίσης στην Α1 κατηγορία .

Είναι η πρώτη φορά που και οι δύο ομάδες , (Ανδρών  Γυναικών )αγωνίζονται στην μεγαλύτερη κατηγορία του Πίνγκ-Πόνγκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας με τα ΤΑΤΑΥΛΑ ξεκίνησε στις  7 το απόγευμα του Σαββάτου και τελείωσε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα .Κράτησε δηλαδή πάνω από 5 ώρες.

Την ομάδα του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 αποτελούσαν οι αθλήτριες

Έλλη ΦΙΣΕΡ , Ιφιγένεια ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, Ιωάννα ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ και Φοίβη ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ.

 

 

- Διαφήμιση -