- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γεμίζει μουσικές και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το καλοκαίρι ρυθμικά και μελωδικά!

 

Swing & Rock ‘n’ Roll, Jazz, Dubstep και μελοποιημένη ποίηση, μουσικές συνθέσεις, διαφορετικοί ήχοι και ακούσματα με μοναδικούς καλλιτέχνες αντηχούν στο Κέντρο Επισκεπτών, καθώς την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2016, φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις στον υπαίθριο χώρο του, με θέα το κανάλι του ΚΠΙΣΝ, καθώς και τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

 

Την αρχή κάνει το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 20:30, ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, ο οποίος, μαζί με το γκρουπ του και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, παρουσιάζουν, τη συναυλία «Con Alma | Latin Jazz Roots», στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών με τίτλο «Jazz & Strings». Το κοινό θα ταξιδέψει σε latin jazz μελωδίες, από την Αφρική και τις ρίζες της, στην Αμερική, και την Ελλάδα.

Το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 20:00, ο εξωτερικός χώρος του Κέντρου Επισκεπτών θα κατακλυστεί από Swing, Jive και RocknRoll ήχους, σ’ ένα υπαίθριο χορευτικό πάρτυ, από τη χορευτική ομάδα των Athens Boogie και το μουσικό σχήμα HiRollers, με θέα το ηλιοβασίλεμα!

 

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 19:00, ο καταξιωμένος παραγωγός και DJ, Steve Goodman, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Kode9, μία σημαντική φιγούρα της dubstep σκηνής στην Μεγάλη Βρετανία επισκέπτεται το Κέντρο Επισκεπτών. Τον Kode9 υποδέχονται στο ΚΕ οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJs, Black Athena, στο πλαίσιο του project «Culture Jam», ενός εναλλακτικού αφιερώματος στην underground dance σκηνή, που περιλαμβάνει dj sets, συνεντεύξεις και live συζητήσεις με το κοινό.

 

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 21:00, το Alex Drakos Trio παρουσιάζει την μουσική παράσταση CIRCLE, η οποία με αφετηρία την Jazz, θα ταξιδέψει το κοινό σε ήχους Rock, Pop και Εlectro.

 

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 20:00, η ποίηση και η μουσική αφήγηση, με άρωμα Αιγαίου, αποτελούν τον βασικό άξονα της συναυλίας «Αναπλάθοντας τον μελοποιημένο Ελύτη», με τη Χριστίνα Μαξούρη και τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη.

 

Το μοναδικό μουσικό ταξίδι στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, κλείνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21:00, με τον Δημήτρη Καλαντζή, το γκρουπ του και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του κύκλου συναυλιών με τίτλο «Jazz & Strings».

- Διαφήμιση -