- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Victoria’s Secret είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία που σχεδιάζει γυναικεία εσώρουχα, μαγιό αλλά και προϊόντα ομορφιάς. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα της καθώς καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων των γυναικών με τα σχέδια της αλλά και των αντρών λόγω των μοντέλων της!

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει δε θα μπορούσε παρά να μας παρουσιάσει τα καλύτερα σχέδια της στα μαγιό, τα οποία απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, και να σε κάνει να θελήσεις να έρθει το καλοκαίρι μία ώρα νωρίτερα για να μπορέσεις να βγεις στην παραλία με τις προτάσεις της και να κινήσεις το ενδιαφέρον. Ας δούμε, λοιπόν, ποια μαγιό προτείνει να φορέσεις η Victoria’s Secret στην παραλία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Μπικίνι Victoria’s Secret 2016

swimsuits yellow halter swimsuit Victoria's secret swimsuits tricoloured bikini triangle top swimwear stripes and swimwear striped swimwear push-up swimwear magio pink swimwear high neck top high neck surf top halter swimwear embroidered swimwear cross-back swimwear crop top swimwear black and white swimwear bikinis bikini

Στη Victoria’s Secret θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε μπικίνι για να διαλέξεις αυτό που θέλεις. Ανάμεσα τους θα βρεις μαγιό σε έντονα χρώματα αλλά και το κλασικό ασπρόμαυρο μαγιό, απλό ή με print λεπτομέρειες. Κι εδώ, όπως και στα ρούχα, κυριαρχούν οι ρίγες αλλά και οι διχρωμίες.

Αν είσαι αθλητικός τύπος, υπάρχουν επιλογές και για εσένα καθώς μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα μαγιό με high-neck tops για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το θετικό με αυτά τα μαγιό είναι πως μπορείς να αγοράσεις το σχέδιο όπως ακριβώς το βλέπεις στις φωτογραφίες ή να φτιάξεις μια δική σου εκδοχή επιλέγοντας όποιον συνδυασμό σου αρέσει.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

- Διαφήμιση -