- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με συναυλία από τα μουσικά συγκροτήματα Omniah και High Voltage θα κορυφωθούν το Σάββατο, 28 Μαΐου, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της μηχανοκίνητης διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί από τη Βούλα μέχρι το Γιβραλτάρ, (βλέπε ρεπορτάζ Attica Coast) μεταφέροντας μ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα ειρήνης από τη μία άκρη της Ευρώπης μέχρι την άλλη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 20.00 στον χώρο του κάμπινγκ Βούλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γύρου της πόλης που θα πραγματοποιήσουν οι μηχανές που θα βρίσκονται στο Δήμο μας απ’ όλη την Ευρώπη.

Oι OMNIAH ιδρύθηκαν πριν από 3 χρόνια και είναι μια μπάντα που δεν αποδέχεται τις ταμπέλες. Βρίσκονται σε αιώνιο φλερτ με το γκρουβ, γράφουν δικά τους τραγούδια, φημίζονται για την ιδιαιτερότητα τους στο να «διασκευάζουν» τραγούδια ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται!

http://www.youtube.com/watch?v=3SUwYR3k2VI

 

Οι High Voltage είναι μια τετραμελής μπάντα, με πολλές μουσικές επιρροές. Τα live τους χαρακτηρίζονται από πολύ χορό, αφού το πρόγραμμα τους είναι μία σύγχρονη playlist ενός αξέχαστου party, που όλοι θα θυμόμαστε!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική βραδιά που θα συνδυάζει το θέαμα που θα προσφέρουν οι μοτοσικλέτες και τη διασκέδαση που θα προσφέρουν τα συγκροτήματα δίπλα στο κύμα στην παραλία της Βούλας.

- Διαφήμιση -