- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, αυτό της περίφραξης των εγκαταστάσεων του Γκολφ Γλυφάδας, πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί, καθώς ήδη παραδόθηκε το πρώτο τμήμα, επί των οδών Τσιτσάνη και Αλ. Παναγούλη.

Η παλαιά περίφραξη είχε καταστεί από καιρό ακατάλληλη, ενώ υπήρχαν επανειλημμένες διαμαρτυρίες από κατοίκους των γειτονικών δρόμων σχετικά με τις μπάλες του γκολφ που έφευγαν έξω από τα όρια του γηπέδου, με κίνδυνο τραυματισμού των περιοίκων και των περαστικών, αλλά και πρόκλησης ζημιών στα σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα. Τοποθετείται πλέον νέο, σύγχρονο και μεγαλύτερο σε ύψος δικτυωτό γαλβανισμένο σύρμα, με πλαστικοποίηση, σε όλο το μήκος της περίφραξης του Γκολφ.

golf3

«Όλος ο χώρος γύρω από το Γκολφ της Γλυφάδας αλλάζει. Μετά την τοποθέτηση μοντέρνας και ασφαλούς περίφραξης, προχωράμε με την κατασκευή ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Πολύ σύντομα ποδηλάτες και πεζοί θα μπορούν να απολαμβάνουν μια νέα διαδρομή μέσα στην πόλη μας».

golf1

«Η ανάγκη προστασίας της ασφάλειας των παικτών και επισκεπτών, καθώς και του χώρου συνολικά, κρίθηκε επιβεβλημένη», τόνισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Γκολφ Α.Ε., Στέλιος Κουρουπάκης.

- Διαφήμιση -