- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Δρομολογείται η πεζοδρόμηση του του εμπορικού κέντρου και της παραλίας της Γλυφάδας , σε πειραματική κατ΄αρχήν βάση.

 

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση  κατατέθηκε και συζητήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Γλυφάδας έφερε προς έγκριση – για να εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης εβδομάδας-  την πεζοδρόμηση της Ι. Μεταξά (εμπορικό κέντρο) και της Διαδόχου Παύλου (παραλιακή οδός) για κάποιες ώρες της ημέρας.

 

Το σχέδιο του Γιώργου Παπανικολάου που θα έχει πειραματική μορφή,  βασίζεται στην πρακτική που ακολουθείται επιτυχημένα  σε πολλές Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις και σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της Γλυφάδας.

 

Συγκεκριμένα, το εμπορικό κέντρο της πόλης θα πεζοδρομείται από το κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι τα μεσάνυχτα (από Παπανδρέου έως Ζησιμοπούλου), ενώ ο παραλιακός δρόμος από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ (από Σ.Καράγιωργα  έως το δρόμο  πριν από την πλατεία Βεργωτή).

 

Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη της Επιτροπής και η συνέχεια θα δοθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

ΠΗΓΗ:www.glyfada24.gr

 

- Διαφήμιση -