- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το τζιν σορτσάκι είναι το ρούχο του καλοκαιριού και όχι άδικα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο παπούτσια και μπλούζα.

Ευκολοφόρετο, δροσερό και απόλυτα σέξι είναι και το μόνο ρούχο που χρειάζεστε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό λευκό T-Shirt και τα λευκά σας sneakers, με ένα πουκάμισο, με ένα off the shoulder top -για μια σούπερ stylish εμφάνιση.

Οι τρόποι είναι πολλοί και «χωρούν» κάθε σωματότυπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο Instagram για να πάρετε ιδέες.

Με το λατρεμένο σας T-Shirt

Το αγαπημένο σας T-Shirt με σχέδια αποτελεί ιδανικό ταίριασμα για το τζιν σορτσάκι σας. Φυσικά, μην ξεχάσετε τα sneakerακια σας.

Με πουκάμισο

Ενα πουκάμισο με μανίκια καμπάνα, ένα τσόκερ και μια statement ζώνη μεταμορφώνουν το απλό τζιν σορτσάκι χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Μαύρο-άσπρο

Φορέστε το μαύρο ντένιμ σορτσάκι σας με ένα άσπρο πουκάμισο, βάζοντας στο καλοκαίρι έναν από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς.

Off the shoulder top

To off the shoulder top είναι ένα από τα must have του φετινού καλοκαιριού. Τι γίνεται αν συνδυαστεί με «Το» κομμάτι της εποχής… Μπαμ!

Denim στο Denim

Μια total denim εμφάνιση μπορεί να ξεχωρίσει στα σοκάκια του νησιού. Φορέστε το τζιν πουκάμισο που έχετε στην ντουλάπα και έτοιμες.

Με μακρυμάνικο τοπ

Οταν ο καιρός «σηκώνει» μακρυμάνικο, φορέστε το μαζί με το τζιν σορτσάκι σας. Ετσι, δεν θα κρυώνετε αλλά και δεν θα έχετε ντυθεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Πηγή: Πώς να φορέσετε το τζιν σορτσάκι -6 σούπερ ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/270666/pos-na-foresete-tzin-sortsaki-6-soyper-idees-eikones#ixzz4AiPQYwcC

- Διαφήμιση -