- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η απόλαυση ενός παγωτού , ακόμα και “αμαρτωλού ” είναι το απόλυτο “trend” του καλοκαιριού και ειδικά αν αυτή η “αμαρτωλή γεύση” ακολουθεί βουτιές και χαλάρωση στις υπέροχες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στην παραλιακή μπορεί κάποιος να απολαύσει «μαγικές» γεύσεις βγαλμένες από τα πιο «γλυκά» παραμύθια. Να νιώσει την απόλυτη γευστική εμπειρία σε συνδυασμό με τις δροσερές βουτιές του στις πεντακάθαρες θάλασσες της Αττικής.

Τα Attica Coast έψαξε και βρήκε τα κορυφαία στέκια αυτού του καλοκαιριού που βρίσκονται διάσπαρτα στις αττικές ακτές και στα οποία μπορείτε να αναζητήσετε… τα πιο «ψαγμένα» παγωτά της περιοχής.

waffle-houseΤο Waffle House ξεκίνησε να λειτουργεί από το νησί της Νάξου. Γεύσεις όπως kinder bueno, maltesers, ferrero, valhrona, παγωτό τσουρέκι, cheese cake, φυστίκι Αιγίνης, sorbe παγωτά και πολλά άλλα, έγιναν η αφορμή να επεκταθεί το κατάστημα και στη Βουλιαγμένη, προκαλώντας «γευστικό πανικό» σε μικρούς και μεγάλους. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με φρεσκοκομμένα χωνάκια ή βάφλα που φτιάχνονται την ίδια στιγμή μπροστά σας, η έννοια «παγωτό» αποκτά πια άλλο νόημα.

3f4a8a6f27a7d5e9031d0cc4853b020dΗ «Ιταλιάνα» Cremeria Vienna είναι γνωστή στο καταναλωτικό κοινό τόσο για τις υπέροχες γεύσεις της όσο και για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Οι απόλυτες σπεσιαλιτέ της, τα παγωτά με γεύσεις φρούτων, όπως φράουλα και μπανάνα, η περίφημη κρέμα Vienna και φυσικά η πανακότα σερβιρισμένα με κρέπα ή βάφλα.

Η Cremeria Vienna μετράει 19 καταστήματα στη χώρα και στα μέρη μας μπορούμε να τη βρούμε στην Αργυρούπολη.

972238_609150229116814_1984589244_nΣτο Choco Latte Milano στη Λεωφόρο Αλίμου, ο Ελληνοϊταλός Stefano Palmos αφήνει την ζαχαροπλαστική και πιάνει την τέχνη, δημιουργώντας «σκανδαλιστικές» γεύσεις με κορυφαία το choco pepperocino, ένα παγωτό που πραγματικά σε «σκοτώνει»…

malebiΣτην Άνω Γλυφάδα θα βρούμε  άλλο ένα ιδιαίτερο κατάστημα, το γνωστό μαλεμπιτζίδικο της Γλυφάδας, όπως το ονομάζουν οι φανατικοί του θαμώνες. Στο «Μαλέμπι» μπορείτε να απολαύσετε πολίτικες γεύσεις που έρχονται από την όμορφη  Κωνσταντινούπολη. Παραδοσιακό καϊμάκι  με σαλέπι και κανέλα, παγωτά βανίλια, σοκολάτα, τριαντάφυλλο, μπισκότο, παρφέ κρέμα, σορμπέ φράουλα και παγωτό γιαούρτι, θα σας ταξιδεύσουν σε άλλους τόπους και εποχές.

- Διαφήμιση -