- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

Μεγάλη η επιτυχία σημείωσε η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που διοργανώθηκε με την στήριξη και του Attica Coast (www.atticacoast.gr) στο Δήμο Χαλανδρίου. Τα πράγματα που συγκεντρώσαμε στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ήταν πάρα πολλά και θα διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ευγενία Κατούφα :” Και εις άλλα με υγεία” . Μας εξήγησε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της συναυλίας, πως ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει περίπου 1200 άτομα, που βρέθηκαν με την κρίση να τους λείπουν ακόμη και αυτά τα βασικά αγαθά.

Άνθρωποι αξιοπρεπείς , που έχασαν τις δουλειές τους και βρέθηκαν σε δυσχερή θέση. Και πιστέψτε με αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Η αλληλεγγύη είναι αυτή που κρατά σε συνοχή το λαό μας αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας. Ευχαριστώ από την ψυχή μου όλο τον κόσμο και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για προσφορά. Γιατί αυτός ο λαός έχει δύναμη και αγάπη μέσα του και μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του…

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ έλαβε χώρα στο θέατρο Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου στις 9 Ιουνίου . Πλήθος μουσικών & καλλιτεχνών ένωσαν αφιλοκερδώς τις φωνές τους μαζί μας. Το μήνυμα ήταν: ΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Την εκδήλωση διοργάνωσε η δημιουργός του πλακάτ UNFUCK GREECE και συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Παναγιώτα Μπλέτα.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου Ευγενία Κατούφα, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος με κριτική επί του βιβλίου, ενώ προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Τάσος Λέρτας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εισαγωγή με τους Theo & the Boogie Sinners.

Αντώνης Βάμβουκας & Γιάννης Απόδιακος & Δέσποινα Τσολάκη & Παναγιώτης Χατζηλεωνίδας, Ανδρέας Παππάς & Παναγιώτης Γαβριλόπουλος & Θοδωρής Λαμπρόπουλος, Μανώλης Ρακιντζής & Γιάννης Νικολετόπουλος & Αλκμήνη Χατζηνάσιου & Ιωάννα Παλλα, Θέλμα Καραγιάννη & Δημήτρης Σαμαρτζής & Ευδοκία Αδαμίδου & Αρετή Κοκκίνου & Μερόπη Βλαχογιάννη.

Φινάλε με την μεγάλη λαική μας φωνή Νάντια Καραγιάννη και τους Νικήτα Βοστάνη, Νίκο Καραγιάννη, Νίκο Πατσιαούρα, Αλέξανδρο Διαμάντη, Σπύρο Νίκα.
ΠΡΟΖΑ
Μαίρη Γραμματικάκη, Ηλίας Παπακωνσταντίνου & Ευαγγελία Θαλασσινή, Μαίρη Γκαζιάνη, Ειρήνη Καζάκου, Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Ειρήνη Κατσαρού & Δομνίκη Κατσαρού, Κατερίνα Γκατζόγια.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
Σταυρούλα Πασχαλίδου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Αγγελική Μαυροδάκου- Πήτερ Τάμας

ΧΟΡΗΓΟΙ
Δήμος Χαλανδρίου
Φιλαρμονική Δήμου Χαλανδρίου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κεντρικός Χορηγός: Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση

Τηλεόραση:

BLUE SKY

Ραδιόφωνο:

Εκπομπή : «Στης Μουσικής τα Αρώματα» -ERT open

OCTAVA RADIO

Ogdoos.gr

Sites: new-Deal.gr, atticacoast.gr, Now24.gr, lifespeed.gr, mcnews.gr, cityinews.gr, omorfizoi.gr, Rethemnos.gr.
Blogs: Άνεμος Αντίστασης, Η Σφήκα, Αμεινίας ο Παλληνεύς, Πολιτικές & Πολιτισμικές Συζητήσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ – Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Ο χαιρετισμός μου στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-στο θέατρο της ρεματιάς στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ 9/6/2016– στο βιβλίο της εκλεκτής φίλης-ποιήτριας Παναγιώτας Μπλέτας UNFUCK GREECE—
…..;;Γράφω για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του μέσα στις κοινωνίες που ζει΄΄ γράφει στον πρόλογό της η ποιήτρια….
Ποίηση με έντονο κοινωνικό στοιχείο, άλλοτε υπερβατικό-οραματικό, άλλοτε με προσωπικές βιωματικές νύξεις, άλλοτε με δυναμικές-λυρικές εξακτινώσεις, πληροί τι ψυχικές της αναταράξεις και ανησυχίες, άλλοτε με ιδιότυπη στοχαστική περιπλάνηση στις ανθρώπινες αδυναμίες και καταστάσεις–που μας καθορίζουν και μας αναδιατάσσουν στα δρώμενα της ζωής, άλλοτε με φιλοσοφικές νότες αλληλεγγύης, προσεγμένης κριτικολογίας για το επέκεινα της ζωής, άλλοτε σαν επιδέξιος αυτοχειρουργός της διάθεσης, της διαίσθησης, της αποδοχής, της ορμητικής φοράς που παίρνουν τα πράγματα στη καθημερινή μας οδοιπορία και μας ξαφνιάζουν σύγκορμους και σύμψυχους, άλλοτε σαν εξιδανίκευση της ατομικότητας του ανθρώπου,,μέσα όμως από το φίλτρο της κοινωνικής συμμετοχής και αυτοδιάθεσης…. Η ποιήτρια αυτοψυχογραφείται -συχνά-με περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση.
Γεύεται της ζωής την όποια αντιθετικότητα, ως το ύστατο μέσο έκφρασης και λυτρωτικής καταξίωσης και απολαβής. Ποίηση ολκής, που αποφυλακίζει την ύπαρξη,με προνομιακή ενασχόλησή της, τον άνθρωπο, τις επιδιώξεις του, τους στόχους του, τους οραματισμούς του,την επιβίωσή του, τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, την εκφραστική του αναζήτηση, την ευρύτερη επικοινωνία του με τον χώρο του πολιτισμού και του πνεύματος….
—-Της ευχόμαστε -από καρδιάς -υγεία-αισιοδοξία-ζωή γαληνοφόρα-δύναμη ψυχής και νου, ΚΑΙ να συνεχίσει με ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ …το ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ…Κ. Καρούσος 9/6/2016

- Διαφήμιση -