- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Δυναμικά ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για τον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, στίβου και βόλεϊ ξεκινούν και φέτος με έμπειρους προπονητές.

Για κάθε πληροφορία, καλέστε τη Γραμματεία του Ομίλου που λειτουργεί καθημερινά από 6 ως 9 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης (Αγίου Γεωργίου 2, Βουλιαγμένη).

Σε έναν από τους πιο όμορφους αθλητικούς χώρους της Αττικής, στο μοναδικό Καβούρι, με συνδρομές που είναι προσιτές σε όλους και πάνω από όλα με αγάπη για τον αθλητισμό, τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΟΒ δίνουν σε εκατοντάδες νέους αθλητές και αθλήτριες τις μοναδικές συγκινήσεις των σπορ.

Όλα τα τμήματα του ΑΟΒ συμμετέχουν σε αγωνιστικά τουρνουά και πρωταθλήματα. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων παρίσταται ιατρός και φυσικοθεραπευτής ενώ οι εγκαταστάσεις του Ομίλου διαθέτουν εξοπλισμένο ιατρείο.

Παράλληλα με τις προπονήσεις, στον Όμιλο διοργανώνονται τακτικά ενημερωτικές εκδηλώσεις και ομιλίες από πιστοποιημένους επαγγελματίες, όπως διατροφολόγοι, αθλητικοί ψυχολόγοι και εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΒ δίνουν φιλικούς αγώνες με γειτονικούς συλλόγους και σχολεία, δίνουν το «παρών» στις εθνικές παρελάσεις, συμμετέχουν πάντα σε αθλητικές διοργανώσεις που έχουν κοινωνικό σκοπό και πρωτοστατούν σε φιλανθρωπικές δράσεις (αιμοδοσίες, συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων, συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής καπακιών με είδη για ΑμεΑ).

boulo2

Η γραμματεία, οι έφοροι και η Διοίκηση του ΑΟΒ είναι πάντα διαθέσιμοι για την καλή λειτουργία των προγραμμάτων, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχεται συνεχής ενημέρωση.

Ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης συνεργάζεται άριστα με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ).

Τα τμήματα του Α.Ο Βουλιαγμένης είναι τα εξής:

 

Ποδόσφαιρο

Το Τμήμα ποδοσφαίρου διαθέτει προπονητικά και αγωνιστικά τμήματα για όλες τις ηλικίες. Οι προπονήσεις γίνονται στις μοναδικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Καβουρίου που έχουν φυσικό χλοοτάπητα από διπλωματούχους προπονητές και γυμναστές.

boulo1

Μπάσκετ

Το Τμήμα μπάσκετ έχει δυναμική παρουσία σε όλες τις ηλικίες: Ακαδημίες, μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι και άνδρες. Έμπειροι προπονητές και γυμναστές με αγάπη για την «πορτοκαλί θεά» καθοδηγούν τους νέους αθλητές στα μυστικά του αθλήματος.

boulo4

 

 

boulo3

Τένις

Το άθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους, καθώς συνδυάζει μοναδικά άσκηση, διασκέδαση και δυνατές αθλητικές συγκινήσεις διδάσκεται υπό ιδανικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του ΑΟΒ. Λειτουργούν τμήματα μίνι, παιδικό, εφηβικό, αγωνιστικό και ενηλίκων.

Στίβος

Το Τμήμα στίβου του ΑΟΒ έχει φέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια σε πανελλήνιες διοργανώσεις. Εκτός από τα τμήματα μίνι, παιδικό, εφηβικό και αγωνιστικό οι προπονητές του Ομίλου κάνουν προετοιμασία για τις σχολές φυσικής αγωγής.

Βόλεϊ

Το Τμήμα βόλεϊ του ΑΟΒ, μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές, θα συμμετάσχει από φέτος στα πρωταθλήματα της Ανατολικής Αττικής για παγκορασίδες και κορασίδες. Επίσης, θα λειτουργήσουν τμήματα μίνι, ανδρών και ενηλίκων.

- Διαφήμιση -