- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, οι «Καλοκαιρινές Δραστηριότητες 2016» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα  διήρκησε συνολικά 6 εβδομάδες, με τρεις περιόδους (1η: από 21/06 έως 01/07, 2η: από 04/07 έως 15/07, 3η: από 18/07 έως 29/07), όπου συνολικά φιλοξενήθηκαν 300 παιδιά δημοτών, κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου .

 

Βασικός στόχος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α), ήταν να περάσουν όμορφα αλλά και να απασχοληθούν εποικοδομητικά τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς ερχόμενα σε άμεση επαφή με διάφορα αθλήματα και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, απέκτησαν νέες εμπειρίες και βελτίωσαν τις δεξιότητες τους.

 

Η τελετή λήξης των «Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων 2016»  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Αντιπροέδρου του Ο.Α.Π.Π.Α, Γιάννη Αγαλιώτη.

oappa1

Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα τεθεί ο πήχης ακόμα υψηλότερα και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος. Ο κ. Αγαλιώτης ευχαρίστησε το προσωπικό για την συμβολή του στην διεξαγωγή του καλοκαιρινού προγράμματος. Κατά την τελετή λήξης, τα παιδιά παρουσίασαν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, με την πολύτιμη βοήθεια της προπονήτριας Ενόργανης  Γυμναστικής κ. Κατερίνας Κεραμιδά ενώ απονεμήθηκαν  στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Ο.Α.Π.Π.Α  θερμά τον Σκακιστικό Όμιλο “ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ”, τον Αθλητικό Σύλλογο Οκινάουα Καράτε «ΛΕΥΚΑΡΟΣ» και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα Πασακυριάκο για τις πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια που προσέφεραν αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα.

- Διαφήμιση -