- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Με γκόλ του ΓΚΟΛΕΜΗ και απόκρουση σε πέναλτι του ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗ στις καθυστερήσεις ο Κυανούς Αστέρας Βάρης  προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Ο κ. Μπεχλιβανίδης παρέταξε τους εξής : ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΝΤΟΝΗ, ΙΩΣΗΠΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ (ΒΕΪΟΓΛΟΥ), ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ (ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ), ΓΚΟΛΕΜΗ, ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟ (ΓΑΛΑΝΗ), IVANOF. Την αποστολή συμπλήρωναν οι : ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ, ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ΚΟΤΖΑΪ. Ολες οι αλλαγές του κ. Μπεχλιβανίδη σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του Β ημιχρόνου.

Στο Α ημίχρονο ακυρώθηκε γκόλ του ΓΚΟΛΕΜΗ και δεν δόθηκε πέναλτι (χέρι εντός περιοχής). Στις αρχές του Β ημιχρόνου από ασίστ του IVANOF, o ΓΚΟΛΕΜΗΣ με πλασέ σημείωσε το 0-1. Η ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ πίεσε για την ισοφάριση κάτι που δεν το κατάφερε. Λίγο πρίν το τέλος πλασέ του ΓΑΛΑΝΗ απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στις καθυστερήσεις η ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κέρδισε πέναλτι (χέρι εντός περιοχής) το οποίο κατελόγισε ο διαιτητής και το οποίο απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗΣ. Με την απόκρουση ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. όπου ο Κυανούς Αστέρας αντιμετωπίζει  στο γήπεδο του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

- Διαφήμιση -