- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Η διάθεση προσφοράς και η αλληλεγγύη που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις ήταν συγκινητική. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 500 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, κόλες, διαβήτες και άλλα γεωμετρικά όργανα, μολύβια, στυλό, κασετίνες και πολλά ακόμα σχολικά είδη – όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση – που θα δοθούν στους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, και τους εκατοντάδες πολίτες που συνεισέφεραν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα δε συνεχάρη τους εθελοντές από τους συλλόγους γονέων που στήριξαν ενεργά την προσπάθεια αυτή και όλους τους φορείς και τους επιχειρηματίες, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα που απευθύναμε για στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας ήταν πραγματικά μεγάλη», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσα Αργυροπούλου. «Όλοι οι μαθητές πρέπει να ξεκινούν τη σχολική χρονιά με τους ίδιους όρους και τις ίδιες ευκαιρίες και στον Δήμο Γλυφάδας κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχουμε αυτό και να αγκαλιάσουμε όλα τα παιδιά της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τον Εμπορικό Σύλλογο για την άριστη συνεργασία και όλους όσους υποστηρίζουν το δύσκολο αυτό έργο», συμπλήρωσε.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Μαρία Καραβουσάλη, ευχαρίστησε όλους τους απλούς πολίτες, τις επιχειρήσεις και όλους τους φορείς για την άμεση ανταπόκρισή τους στη σημαντική αυτή δράση. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου που αγκάλιασε αυτή τη δράση, τη Δημοτική Αρχή καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο που «εδώ και τέσσερα χρόνια κάναμε αυτή τη δράση θεσμό στην πόλη μας». «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους τους εθελοντές γονείς των Συλλόγων μας για την διάθεση και την αμέριστη βοήθειά τους όλες αυτές τις ημέρες. Όλοι μαζί τα καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε 500 περίπου παιδιά, καθώς και ανακούφιση σε πολλές οικογένειες της πόλης μας. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων υπόσχεται ότι θα είναι πάντοτε δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους», υπογράμμισε η κα Καραβουσάλη.

«Οι Γλυφαδιώτες απέδειξαν τι σημαίνει έμπρακτη αλληλεγγύη, οι επιχειρήσεις μας τι σημαίνει εταιρική κοινωνική ευθύνη και οι γονείς από την Ένωση Συλλόγων Γονέων τι σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά και εθελοντισμός», τόνισε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Άννυ Καυκά. «Σας ευχαριστούμε θερμά, όλοι μαζί με τον Δήμο Γλυφάδας στο πλευρό μας και τον Δήμαρχο αρωγό, καταφέραμε να γεμίσουμε 500 σχολικές τσάντες».

Αναλυτικά, οι δωρητές ήταν οι ακόλουθοι:

Σύλλογοι σχολείων (Δημοτικά: 1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 11ο, 16ο – Γυμνάσια: 2ο, 4ο, 5ο, 8ο – Λύκεια: 1ο, 2ο, 5ο)
Αλεξάνδρα Μαρτίνου
Άρης Γλυφάδας Αθλητικός Σύλλογος
Ασφαλιστικό γραφείο Λεβετσοβίτης
Βιβλιοπωλείο η Μάγια ( Πανόραμα Βούλας) – Σωκράτης Πορφύρης
Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας
Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”
Ένωση Κρητών Γλυφάδας
Ευρυάλη Αθλητικός Σύλλογος
Καλλιτεχνόραμα
Καφέ – μπαρ – εστιατόριο L.I.V.
Καφετέρια Panini – Σπυρίδων Κροκίδης
Κέντρο χειροπρακτικής & ποδολογίας Ευάγγελος Σ. Δήμου Ρουσουλέντσης
Κοτσώνης ΑΕΒΕ
“Μαζί για την ζωή”
Μεσιτικό γραφείο Plasis real estate & development – Μηνάς Δήμου
“Μικροφυίες” – Μπακάλη Αγγελική
Όμιλος Παπαθεοχάρη
Παιδικός σταθμός “Ρόζυ”
Παραμύθι Κρεπερί
Σύνδεσμος Φίλων Χορού και Παράδοσης
Τοπική “Ποτάμι”
Τοπική ΝΔ Γλυφάδας
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Αλευρά – Καρακίτσου
Φροντιστήρια “Πουκαμισάς”
Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Ένεκα παιδείας- Χ. Φωστέρη & Α. Γκέκας
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Lexis – Μαρίνα Πιρλιμπού
Akis Tax service s- λογιστικό γραφείο – Θ. Καμπούκος κ ΣΙΑ Ε.Ε.
Decoupageshop.gr – Είδη δώρων – χρώματα ζωγραφική – Εγγλεζάκης Νικόλαος
Ganesh Toys
Holy Spirit
Hondos Center
“Kokkali Taxes” Κόκκαλη Μαριάννα
Living, cafe-bar-restaurant
Moouu, bar-restaurant
New cult
Patrinos Gr
Pere UBU
Pharmex AE
Plastiras hair code – κομμωτήριο – ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Ξ.
Public
Small Market- mini market- Χατζηγιάννης Σπυρίδων
Soleto, bar-restaurant
Soroptimist International
Supermarket Σκλαβενίτης
Xydeas – οικοδομικά υλικά- Ξύδεα ΑΦΟΙ ΟΕ

- Διαφήμιση -