- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

“Ασφάλεια, οικειότητα, ηρεμία. Αυτές οι τρεις λέξεις διαγωνίζονται η μια την άλλη όταν μπαίνει κανείς στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα: Ένας (πολυ)χώρος-πρότυπο για τις αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων. Ξεπερνώντας την πρώτη εντύπωση, το βλέμμα “απλώνεται” σε μια έκταση 20.000 τμ, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο ποδόσφαιρο και το τένις εκπαιδεύουν ομαδικά αλλά και ατομικά τους αθλητές.
star6

Το μεγάλο “καμάρι” του Star Sport Club δεν είναι άλλο από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βούλας: Προπονητές-παιδαγωγοί που ακολουθούν τα πιο σύγχρονα προγράμματα προπόνησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA, διδάσκουν σε παιδιά και νέους από 4 έως 17 ετών τις αξίες του αθλητισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τα νέα ταλέντα της επόμενης γενιάς.
star-10

Όσο για την Ακαδημία Τένις, μέσα από προγράμματα στα πρότυπα των μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού, νέοι αθλητές αλλά και ενήλικες απολαμβάνουν προπονήσεις υψηλού επιπέδου.
star11

Οι δραστηριότητες του Star Sport Club δεν σταματούν εδώ, καθώς ο χώρος είναι ο πλέον φιλόξενος για σχολικές εκδρομές μια και υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών από προπονητές, σε εγκαταστάσεις εξαιρετικά υψηλής ασφάλειας. Επιπλέον, το καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον είναι το καλύτερο “σκηνικό” για παιδικά πάρτι που οργανώνονται στον εξωτερικό αλλά και στον κλειστό χώρο του Club.

star2

Οι ενήλικες είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, καθώς εδώ οργανώνονται από τουρνουά εταιρειών ποδοσφαίρου ή τένις, μέχρι επαγγελματικές συγκεντρώσεις”.

star-9


Star Sport Club: Κωνσταντίνου Καραμανλή 4 ( Πριν από την Α’ πλαζ Βούλας)

Επικοινωνία: 211 40 30 455 – 458 / 6936878370

info@starsport.gr
star1

- Διαφήμιση -