- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

lino01a

Tα εγκαίνια της Εκθέσεως της ετήσιας, νέας συλλογής κοσμημάτων, της δημιουργού Nino Lomashvili – Λάσκαρη, με θέμα «ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΝΕΣ», εμπνευσμένο από τη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική καθώς και σχετικό φωτογραφικό υλικό του νέου καλλιτέχνη Γιώργου Παπακωστόπουλου θα παρουσιαστούν την 21 Νοεμβρίου στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος 33) το οποίο ευγενώς παρεχώρησε ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης, για το σκοπό αυτό.

Η Nino κατάγεται από τη Γεωργία, είναι διπλωματούχος  Πολιτικός  Μηχανικός του Πολυτεχνείου της Τιφλίδας, πτυχιούχος του ΙΙΕΚ  Αργυροχρυσοχοΐας  MOKOYME στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος,  καθώς και απόφοιτος του τμήματος γλωσσομάθειας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα έχει τη δική της επιχείρηση με την επωνυμία  NINO  L.

Ως λάτρης της Ελλάδας, της δεύτερης πατρίδας της, σε όλες τις εκθέσεις της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τα κοσμήματα που παρουσιάζει παραπέμπουν στο ελληνικό στοιχείο. Τα κοσμήματά της είναι κατασκευασμένα από ασήμι, χρυσό και ημιπολύτιμες πέτρες και διακρίνονται για τη σχεδιαστική τους λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, στοιχεία για τα οποία έχει τιμηθεί με το β’ βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό κοσμήματος που διοργάνωσε η ΔΕΘ, με θέμα την Ελλάδα.

img_5657

Στα εγκαίνια της εκθέσεως της, θα παρευρεθούν  προσωπικότητες από τον πνευματικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, από το Διπλωματικό Σώμα, καθώς και εκπρόσωποι Φιλανθρωπικών Συλλόγων όπου η Nino είναι μέλος, με διακρίσεις για τη κοινωνική της προσφορά.

Η Έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 27 Νοεμβρίου, καθημερινά από 12:00 –  21:00

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα  και τη Σερβία, του Ομίλου για την UNESCO  Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και του Ελληνογεωργιανού  Πολιτιστικού Κέντρου «Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ»

Είσοδος  ελευθέρη

- Διαφήμιση -