- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τους 473 μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων σχολείων της Γλυφάδας που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον φοιτούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, βράβευσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διασχολικό Κέντρο της πόλης. Στους μαθητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι, ενώ όλοι συμμετείχαν σε κλήρωση από την οποία προέκυψαν οι τριάντα τυχεροί που θα συμμετέχουν σε επίσκεψη στις Βρυξέλλες, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τη λειτουργία τους.

brab

«Η προσπάθειά τους, η επιτυχία τους, τα χαμόγελά τους μας δίνουν φοβερό κουράγιο και αισιοδοξία, σε καιρούς δύσκολους για όλους. Μαζί με τις οικογένειές τους, καμαρώνουμε κι εμείς!», τόνισε ο κ. Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Η αριστεία πρέπει να επιβραβεύεται, η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται – και αυτό ακριβώς κάναμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς και στους καθηγητές, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, με μεράκι και αγάπη και τα βοήθησαν να προκόψουν στη ζωή τους».

brab4

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσα Αργυροπούλου, συνεχάρη τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και την Ένωση Γονέων, καθώς και τους εργαζόμενους στο γραφείο Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας, για τον αφανή αγώνα και την πολύτιμη στήριξή τους. «Σας εύχομαι το νέο κεφάλαιο στην ζωή σας να σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και τις προσδοκίες σας», είπε απευθυνόμενη στους επιτυχόντες μαθητές.

brab3

brab2

brab1

- Διαφήμιση -