- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου μόλις ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Μοσχάτου, κ.Ευάγγελο Ντάνη,  ότι οι εκδρομείς μαθητές και οι συνοδοί τους παραμένουν εγκλωβισμένοι στην πόλη των Χανιών λόγω της διακοπής των δρομολογίων των πλοίων από την απεργία της ΠΝΟ, ανέλαβε πρωτοβουλία για την επίλυση του θέματος.

 

Έτσι απευθύνθηκε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ) κ. Στέφανο Κυρλή, ζητώντας να καλύψει ο σύνδεσμος τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων, ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου και ήδη οι μαθητές έχουν επιστρέψει από το βράδυ της Δευτέρας στα σπίτια τους. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:

 

“Είχαμε υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο αίτημα του Διευθυντή του 1ου Λυκείου Μοσχάτου για την επιστροφή των μαθητών, οι οποίοι παρέμεναν στα Χανιά λόγω της πολυήμερης απεργίας της ΠΝΟ. Σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα της απεργίας των ναυτεργατών οι οποίοι διεκδικούν δίκαια αιτήματα, έπρεπε όμως να σκεφτούμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους που αγωνιούσαν.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Στέφανο Κυρλή, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και κάλυψε την δαπάνη επιστροφής των μαθητών”.

- Διαφήμιση -