- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Σκακιστικός Όμιλος «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο «2o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες θα λάβουν μέρος την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10.00 έως και 15.00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (Πλαπούτα 7). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ www.lefkippos.gr , ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα έως και το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016.

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο chess@lefkippos.gr ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ. Αναστασίου Μάριο (6938476727).

- Διαφήμιση -